Mustafa Cengiz beklenen açıklamayı yaptı! Seçimde...

06.05.2021 - 17:15 | Son Güncellenme: 06.05.2021 - 19:39

Son dakika haberi... Galatasaray'da Mustafa Cengiz başkanlık seçimlerinde aday olacak mı? Mustafa Cengiz, seçimde adaylık kararını resmen açıkladı...

Mustafa Cengiz beklenen açıklamayı yaptı! Seçimde...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Kulübü'nde merakla beklenen soru yanıt buldu. Sarı - kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz, yapılacak ilk seçimde aday olmayacağını açıkladı.

 
 

'Bu şartlarda aday olmayacağım'

Cengiz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Galatasaray Spor Kulübü'nün yapılacak ilk seçiminde bu şartlarda aday olmayacağımı sevgili Galatasaray camiasına saygıyla bildiririm" ifadelerine yer verdi.

 

Başkanlık seçimi iptal edildi

Galatasaray'da seçim tarihi önce 29 Mayıs olarak açıklanmış, daha sonra kulüp seçimlerin iptal edildiğini duyurmuştu.

 

Sarı - kırmılı kulüp, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 17 Mayıs tarihinde açıklanması beklenilen yeni idari tedbirler göz önünde bulundurularak pandemi koşullarının imkan vereceği en yakın tarihte gerçekleştirilmek üzere iptaline karar verildiğini açıklamıştı.
 

İptal kararının ardından Yönetim kurulu üyeleri Mahmut Recevik ve Emre Erdoğan istifa etti.

 

Başkan adaylarının da tepki gösterdiği bu karar sonrası, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Camiamız hiç merak etmesin, Kulübümüz Olağan seçimi en geç Haziran ayı içerisinde yapılacaktır'' ifadelerine yer verdi. 

Galatasaray'da başkan adayları kimler?

Sarı - kırmızılılarda başkan Mustafa Cengiz'in yeni seçimlerde aday olmayacağı netlik kazadı. Şu anda ikinci başkanlık görevini yürüten Abdurrahim Albayrak'ın da aday olması bekleniyor. Öte yandan, son olarak Adnan Polat döneminde Galatasaray'da İkinci Başkanlık görevini üstlenen Işın Çelebi 29 Mayıs'taki seçimde aday olacağını açıkladı. 

Galatasaray'da başkan adayı olduğunu açıklayan isimler şu şekilde:

  • Eşref Hamamcıoğlu
  • Burak Elmas
  • Metin Öztürk
  • Tuncer Hunca
  • Işın Çelebi

Işın Çelebi Galatasaray Başkanlığı'na adaylığını resmen açıkladı

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın konuğu olan Çelebi, yaptığı açıklamada ''29 Mayıs için aday olmayı düşünüyorum. Listeleri vereceğiz ve gerekli şeyleri yapacağız. Ama 29 Mayıs'ta sağlık koşulları el verirse, sağlıklı bir seçim yapılmasını isterim. Türkiye'nin bu koşullardaki gelişmesini anlamamız lazım. Mustafa Cengiz'in basın toplantısı yapılsaydı biz de bilgilere sahip olabilirdik. Varsayımla hareket ediyoruz'' ifadlerini kullandı.

 

Galatasaray Başkanlığı'na adaylığını resmen açıkladı: "Hiçbir seçimi kaybetmedim"
 

Senin için hazırladığımız haberler