Mustafa Cengiz: Galatasaray, her zaman şampiyonlukların bir numaralı adayıdır!

16.03.2018 - 19:21 | Son Güncellenme: 16.03.2018 - 19:21

Süper Lig'de yarın oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi son antrenmanı taraftara açan Galatasaray'da müthiş bir görsel şölene imza atılırken, Başkan Mustafa Cengiz de kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Çok güzel bir atmosfer yaratıldığını ifade eden Cengiz, Galatasaray'ın şampiyonlukların bir numaralı adayı olduğunu söyledi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bu taraftar her şeye layık. Ben çok duygulanıyorum, söylenecek kelimeler çok az. Böyle bir camiaya mensup olmak beni gururlandırıyor. Fazla lafa gerek yok, taraftarımı kutluyorum, bu taraftar büyük taraftar. Başarılar diliyorum. Galatasaray, her zaman şampiyonlukların bir numaralı adayıdır. Bu yolda bütün engelleri aşacağız."

 Organizasyona katılan Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahim Albayarak da yaşanan atmosferin mimarının Teknik Direktör Fatih Terim olduğunu söylerken, "Çok iyi düşünmüş. Burada birlik olduk. Allah’ın izniyle buradan yola çıkacağız. Esas, aslanlar sahada. Onlara çok güveniyoruz. Herkesin de güvenmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler