'Mustafa Cengiz Galatasaraylı değil'

07.01.2020 - 17:33 | Son Güncellenme: 07.01.2020 - 17:33

'Mustafa Cengiz Galatasaraylı değil'

Eski Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Arda Turan tartışmasında Fatih Terim'e destek çıkarken başkan Mustafa Cengiz için "Galatasaraylı değil" dedi.

"Fatih Hoca haklı"

Galatasaray'ın eski başkanlarından Duygun Yarsuvat, mevcut başkan Mustafa Cengiz'in Galatasaraylı olmadığını söyledi!

Arda Turan'ın Galatasaray'a gelip gelmeyeceği konusunda Cengiz ile teknik direktör Fatih Terim arasında meydana gelen fikir ayrılığı üzerine Skor'a konuşan Yarsuvat, " Arda Turan konusunda Fatih Terim yerden göğe kadar haklı. Fatih Terim gerçek bir Galatasaraylı olduğu için Arda Turan hakkında öyle düşünüyor. Başkan Galatasaraylı değil, ya da hâlâ Galatasaray'ı öğrenememiş. İhtilaf olduğunu düşünmüyorum. Ancak Fatih Hoca haklı” dedi.

Medipol Başakşehir ile sözleşmesini bugün fesheden yıldız futbolcunun G.Saray'a döneceği haberleri sorulunca Mustafa Cengiz, "Arda Turan gündemimizde yok. Hocamız da bizimle aynı düşüncede. Biz geçmişe değil, geleceğe bakıyoruz” demişti. Bu sözlerin hatırlatıldığı Terim ise, “Ben o cümleyi kullanmazdım. Bir oyuncu Galatasaray’a hizmet etmişse, giderken de para kazandırmışsa ben o cümleyi kullanmazdım" cevabını vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler