Mustafa Cengiz: 'Genel kurul önemli ama...'

02.05.2018 - 10:29 | Son Güncellenme: 02.05.2018 - 10:29

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Sözcü'ye yaptığı açıklamada, "Düşüncemiz, Galatasaray armasının seçimden daha önce geldiği şeklinde" ifadelerini kullandı.

Yöneticiler, takımın eksikleriyle yakından ilgileniyor, teknik heyetin aklını sadece sahaya odaklaması için mücadele ediyor. Bununla birlikte akılların bir köşesinde 26 Mayıs'taki seçimli genel kurul bulunuyor.

Şimdiye dek iki isim adaylığını açıkladı: Mevcut Başkan Mustafa Cengiz ile Ali Fatinoğlu. Ozan Korkut ile Dursun Özbek de resmi hamleyi yapmak üzere. İşte bu ortamda kıyasıya bir rekabetin beklendiği seçimle ilgili Mustafa Cengiz'den çarpıcı bir açıklama geldi.

Cengiz, tansiyonu düşüren, kenetlenme mesajları içeren ifadeler kullandı. “Her Galatasaraylı başkanlık gibi bir görevi yapmak ister” diyen Mustafa Cengiz sözlerini şöyle sürdürdü:

“Genel kurul önemli ama daha zaman var diye düşünüyorum. Düşüncemiz, Galatasaray armasının seçimden daha önce geldiği şeklinde.”

“TAKIMA VE HOCAYA GÜVENİYORUZ”

“Bizim için, tüm G.Saraylılar için zor bir sezon oldu. Hak ettiğimiz başarıyı yakalamak için aynı ciddiyetle hazırlanmalıyız. Takımın alın terinin karşılığını bulması, kulübümüzün tarihine yeni bir kupa eklemek her şeyden daha önemli. Bizim şimdi tek düşüncemiz armanın muzaffer olması. Takımımıza ve hocamıza güveniyoruz. Yolun sonunda şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Camiamız da gereken desteği vermeli”

Senin için hazırladığımız haberler