Mustafa Cengiz: 'Hakem sadece sahaya müdahil olsun'

18.02.2020 - 22:50 | Son Güncellenme: 18.02.2020 - 22:50

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz hafta sonunda Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Derbiyi Kadıköy'de takip edeceğini ifade eden Cengiz, "Derbide hakemin mümkün olduğunca sahaya müdahil olmasını istiyorum." dedi. 

İşte Başkan Cengiz'in açıklamaları:

"Endişe sadece bizde değil tüm liglerde mücadele eden tüm takımlarda endişe var. Hakemlerin art niyetli olduğuna inanmak istemiyorum. Futbolun dostluk, kardeşlik içinde bir yarışma olduğuna inanıyor ve bunun sürmesini istiyorum. Önümüzdeki derbide hakemin mümkün olduğunca sahaya müdahil olmasını istiyorum. Yeni Malatyaspor maçında yerden gösterimde penaltı gibi söyleniyor, halbuki üstten dize çarpıyor gibi görünüyor. Bu bizi çok üzdü. Pazar günü Kadıköy'de maçı izleyeceğim. Galatasaray galibiyet serisi yakaladı. İnşallah devam eder.Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Eskişehirspor, Bursaspor, Adanaspor, Kocaelispor, bizim değerli rakiplerimiz hepsi. Asla düşmanımız değiller. Biz orada 6-0 da kaybettik, 6-0 da kazandık, 7-0 da kazandık. Yeter ki bu ülkedeki dostluk bozulmasın."

Senin için hazırladığımız haberler