Mustafa Cengiz için işler yolunda gitmiyor

17.02.2018 - 09:45 | Son Güncellenme: 17.02.2018 - 09:45

Mustafa Cengiz’in göreve gelirken pek çok projesi vardı… Ama evdeki hesap çarşıya uymadı.

* Basketbolda da şirketleşmeye gideceğini duyurmuştu Cengiz, ama şimdiye kadar tek bir kurumla görüştü olumlu cevap alamadı. Bu projesini erteledi.

* Başta kaptan Selçuk İnan olmak üzere yerli oyuncularla masaya oturup, sözleşmelerinde yazan “euro”ları TL’ye çevirme sözü vermişti. Ama “şimdi sırası değil” denilerek bu projesinden de vazgeçirildi.

* Sportif AŞ’nin 7 kişiden oluşması gerekiyor… Başkan kendi adının yanı sıra Albayrak ve Elmas’ı da yönetim kuruluna yazdı. Özbek’le beraber çalışan Emre Alkin ve Yusuf Günay’la yola devam etmek zorunda kaldı. En kötüsü 2 yeni üye için henüz olumlu cevap alamadı.

* Faruk Süren ve Alp Yalman’la bir araya gelecek, Adnan Polat’a iade-i itibar verecek. Ünal Aysal'la kulübü barıştıracaktı. Geldiği günden bu yana Özbek’le uğraşmaktan başka işe zamanı kalmadı. Sadece Selahattin Beyazıt kendisini ziyarete gelebildi.

* Bankalar ve faktoring şirketlerine yaptığı “G.Saray adını kullanın kazanın” çağrısına da bir cevap bulamadı.

* Ayrıca 71 boş loca için yaptığı çağrıya sadece 18 kişi cevap verdi. 53 loca hala alıcı bekliyor.

MUSTAFA CENGİZ, ŞİMDİ DE BAK’A GİDİYOR

Para bulmak için her yolu deneyen Mustafa Cengiz bir dakika oturmuyor… yeni başkan bu kez de Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan randevu istedi. Cengiz’in gelecek hafta Ankara’da Bak’ı ziyaret edeceği ve bazı sıkıntılı oldukları konularda yardım isteyeceği bildirildi. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler