Terim ile aralarında sorun var mı? Cengiz konuştu...

07.04.2021 - 16:44 | Son Güncellenme: 07.04.2021 - 16:53

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim hakkında konuştu. Terim ile aralarında bir sorun var mı? İşte yanıtı...

Terim ile aralarında sorun var mı? Cengiz konuştu...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in adı son günlerde İtalyan ekibi Fiorentina ile anılırken bir yandan da sarı-kırmızılıların efsane isminin başkanlık için de adı geçiyor. Galatasaray’da Fatih Terim ile yönetimin arasında sorunlar olduğu da iddia edildi. Başkan Mustafa Cengiz, Fatih Terim ile ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Mustafa Cengiz lansmanda konuştu

Kemerburgaz Tesisleri’nin lansmanında basın mensuplarına açıklamalar yapan Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ile aralarında bir problem olmadığını dile getirdi. 

“Fatih Bey ile hiçbir problemimiz yok”

Cengiz yaptığı açıklamada, ”Fatih Bey ile hiçbir problemimiz yok. Hocamız da burayı gezdi. Görünce de müthiş mutlu oldu” ifadelerini kullandı.

Çatı aday Fatih Terim iddiası

Galatasaray’da camiada birçok kişinin ‘çatı aday’ olarak Fatih Terim’i gördüğü ve kulübün kurtuluşu olarak deneyimli çalıştırıcıyı gördüğü gündeme geldi. 

Fatih Terim başkanlık için ne demişti?

Daha önce başkanlık hayali olup olmadığı kendisine sorulan ve 25 yılı aşkın süredir kulüpte olduğu için başkan adayı olma hakkına sahip Fatih Terim, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, “Başkanlık düşüncem yok. Hangi yönetim daha iyi kredi alır, hangisinin yerel ve ulusal yönetimlerle arası iyidir, hangisi kasa kolaylığı yapar, bu aşamalar geride kaldı. Çevrilebilir bir borçtan bahsetmiyoruz, kredi faizleri bile ödenebilir değil. Kimse de ‘çıkış planım var’ diyemiyor. Her sene şampiyon olsanız, Şampiyonlar Ligi'nde kupa kaldırsanız bile bu borçları çevirmek zor” demişti. 

Mustafa Cengiz, Terim’in başkanlığı konusundaki fikri

23 Mayıs 2019 tarihinde Hürriyet’e açıklama yapan Başkan Mustafa Cengiz, "Üyelikte her 10 yılını dolduran gibi Fatih Terim de başkan adayı olur. Başkan da olur. Güzel de yapar" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler