Mustafa Cengiz 'Tıfıl' dedi, Metin Sipahioğlu gündem oldu

07.04.2021 - 18:54 | Son Güncellenme: 07.04.2021 - 19:07

Galatasray Başkanı Mustafa Cengiz'in Fenerbahçe yöneticileri Selahattin Baki ve Metin Sipahioğlu için 'İki tıfıl yönetici' ifadesini kullanması sosyal medyada gündem oldu.

Mustafa Cengiz 'Tıfıl' dedi, Metin Sipahioğlu gündem oldu

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

1959 öncesi kazanılan şampiyonlukların sayılması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran Fenerbahçe ile buna karşı çıkan Galatasaray arasındaki kavga her gün gelen açıklamalar ile büyüyor.

Mustafa Cengiz, Metin Sipahioğlu için ne dedi?

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz,  kamuoyunu bu konuda bilgilendiren Fenerbahçe yöneticileri Selahattin Baki ve Metin Sipahioğlu için 'İki tıfıl yönetici' ifadesini  kullanması gündem oldu.

Fenerbahçe'de Sipahioğlu'ndan paylaşım

Kendi sosyal medya hesabından attığı  mesajda ''Tarih çarpıtılamaz, sulandırılamaz. Bunu yapmaya çalışanlar da karşımıza çıkamaz. Nokta'' diyen Fenerbahçe'de iletişimden sorumlu yönetici Metin Sipahioğlu'na sarı - lacivertli takımın taraftarları sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla destek verdi.

Metin Sipahioğlu kimdir?

Metin Sipahioğlu, lisans eğitimini 2004 yılında Bilgi Üniversitesi'nde Uluslararası Finans alanında tamamlamıştır. Ardından Boğaziçi Üniversitesi'nde Yazılım Mühendisliği Yüksek Lisans Programını tamamlamıştır.

2008'de kurduğu dijital ajans Special Minds'da halen ajans başkanlığı görevini yürütmektedir.

Metin Sipahioğlu, 1907 Fenerbahçe Derneği üyesidir.

Fenerbahçe'deki görevi: Kurumsal İletişim (WEB, Sosyal Medya), Basketbol Kadın Şubesi Yardımcısı

Sipahioğlu'na destek vermek için sosyal medyada atılan bazı mesajlar ise şöyle:
 
 
 

Senin için hazırladığımız haberler