Mustafa Cengiz'den ibra açıklaması: "Görevimizin başındayız..."

25.03.2019 - 13:18 | Son Güncellenme: 25.03.2019 - 16:18

Mustafa Cengiz'den ibra açıklaması: "Görevimizin başındayız..."

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Mali Genel Kurul'da çıkan ibrasızlık kararı sonrası basın toplantısı düzenliyor. Mustafa Cengiz yönetimi seçim kararı mı aldı? Galatasaray ibrasızlık kararı için mahkemeye mi gidecek?

İşte Mustafa Cengiz'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri:

Cumartesi günü kamuoyunda ve Galatasarayımız'da çok tartışma yaratan bir genel kurulu tamamlamış bulunuyoruz. Başlangıcında huzur ve bütünlük içinde başlayan genel kurulumuzun aynı şekilde devam ederek bu tartışmalara mahal vermeyecek şekilde devam etmesini temenni ettik. Fakat maalesef öyle olmadı.

Görev sürecimizde genel kurulumuzun da reddedemeyeceği başarılara imza attık. Bu başarıların ardında yapılan reformların olduğuna hiç kuşku yoktur. Bizi yakından izleyenler mali ve idari yapamnın sistematik hale getirilmesi için ne kadar mücadele ettiğimizi bilirler.

"Her türlü önlem alınacaktır"

Galatasaray camiasına itidal çağrısı yapıyorum. Yarattığımız sinerjinin şampiyonluğa yürüdüğümüz bu günlerde bu amaca yönlendirilmesini rica ediyorum. Bu bağlamda Galatasaray Başkanı olarak tüm kamuoyuna açıkça ilan ediyorum ki, ben bana oy veren, vermeyen herkesin başkanıyım. Bu an itibarıyla Galatasaray'ın yüce menfaatleri ve Galatasaray'ı Galatasaray yapan değerlerin korunması adına gereken her şeyin yapılacağından camiamızın hiçbir endişesi olmasın. Her türlü önlem alınacaktır.

"Emanetiniz emin ellerdedir"

Biz görevimizin başındayız. Son genel kurulda haksız ve tartışmalı şekilde alınan kararlar karşı hukuki mücadelemize tüm alanlarda ve tüm boyutlarda girişecek ve onları sürdüreceğiz. Tüm Galatasaraylılar müsterih olsun. Emanetiniz emin ellerdedir.

"Biz bu kültürü de yerleştirmeye çalışıyoruz"

İdari olarak ibra edilmediğimiz idare bütünü içerisinde bu eğitim de var. İşte İdari olarak da Galatasaray kültürü bu. İşte bu bir anlamda Beknaz'ın bu hareketi ibra edilmedi. Biz bu kültürü de yerleştirmeye çalışıyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler