Mustafa Denizli Beşiktaş'a mı gidiyor? Altay'da sürpriz toplantı

11.12.2021 - 00:24 | Son Güncellenme: 11.12.2021 - 11:33

Beşiktaş, Sergen Yalçın ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başladı. TRT Spor'da ise Altay'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'a gidebileceği konuşuldu...

Mustafa Denizli Beşiktaş'a mı gidiyor? Altay'da sürpriz toplantı

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları devam ediyor. TRT Spor'dan Barış Yurduseven, tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'a gidebileceğini iddia etti. İşte Yurtseven'in o açıklaması...

Altay'da toplantı

TRT Spor'da Barış Yurtseven, Altay cephesinden gelen bilgileri aktardı. Yurtseven, Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'a gitme ihtimali olduğunu söyledi. Canlı yayında açıklama yapan Barış Yurtseven, ''Altay - Hatayspor maçından sonra Mustafa Denizli ile Altay Başkanı Özgür Bey, hemen çok sıcak toplantıya girmişler. Toplantı biraz uzun sürmüş. Altay'da bazı futbolcular kendi aralarında Mustafa Denizli Beşiktaş'a mı gidiyor diye konuşmuşlar. Toplantı hararetli geçmiş ve uzun sürmüş.'' ifadelerini kullandı.

Mustafa Denizli, karşılaşmadan sonra neler dedi?

''Önümüzde oynayacağımız maçlardan sonra sezon başında planladığımız ve yapamadığımız 2 transfer vardı, büyük bir ihtimalle onları gerçekleştireceğiz. Bazı yerlerde alternatifimiz yok. Bunlara bu akşam bireysel hataları da ekledik. Çok fazla söyleyecek bir şeyimiz yok. Sadece bu akşamın üzüntüsü bizim yanımıza kalacak. Bu camiayı düşündüğümüz yere mutlaka getireceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın."
 

'Altay ve Alsancak eski günlerine dönecek'


Denizli, kendi adını taşıyan stattaki ilk maçında neler hissettiğinin sorulması üzerine ise şunları kaydetti:

"Maça çok farklı duygularla çıktım. Yıllar önce bu stada adım attığım zaman ben çocuk denecek bir yaştaydım. Bütün gençliğim burada geçti. Böyle bir akşamda bunu taçlandırmak hem benim hem camianın en büyük isteğiydi, olmadı ama Altay ve Alsancak bizim dönemimizde yaşadığı günlere mutlaka dönecek. Bu stat bizim evimizdi, evimiz olmaya devam edecek ve evimizde biz düşündüğümüz her türlü sonucu alacağız."

Senin için hazırladığımız haberler