Mustafa Denizli: "Yediğimiz golden sonra kırılganlık yaşıyoruz"

18.02.2019 - 00:31 | Son Güncellenme: 17.02.2019 - 21:31

Kasımpaşa teknik direktörü Mustafa Denizli, Galatasaray karşılaşmasının ardından beIN Sports'a konuştu. Mustafa Denizli'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Yediğimiz golden sonra kırılganlık yaşıyoruz"

Gol yiyen bir takımdık zaten. Oyuna başlama tempomuz çok da iyiydi. Bu arada golü bulduk. Yediğimiz golden sonra kırılganlık yaşıyoruz. Son vuruşlar, son hamleler ya da son paslar yediğimiz gollere baktığımız zaman bireysela hata ve şanssızlık oluyor.

"Pes etmek diye bir şey söz konusu değil"

Değiştirmemiz gereken bir grafiğimiz var bunu değiştireceğiz. Ne ben ne futbolcular ne de camia pes eder. Bu haftadan sonra bunu değiştireceğiz. 2 haftada 3 tane önemli maçımız var. Bireysel performansı düşen arkadaşlar var. Bugün Galatasaray'a karşı farklı oynamaya çalıştık. Bu avantaj getirmedi ama 2-0 yapabileceğimiz pozisyon da vardı. Pes etmek diye bir şey söz konusu değil. Bu seri benim teknik adamlık kariyerimde yaşadığım bir şey değil. Pes etmek çok.

"Trezeguet çok çalıştı ama..."

Değişik formatta oynayan arkadaşlarımız oldu. Trezeguet çok çalıştı ama final pasları ve final vuruşlarında istediğini yapamadı.

Senin için hazırladığımız haberler