Mustafa Erhan Hekimoğlu: "Geri dönüşümün sinyali oldu!"

Arif Can Yıldız
15.02.2026 - 22:28 | Son Güncellenme: 15.02.2026 - 22:31

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir'i 3-2 mağlup ederken siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren gol 90+7. dakikada Mustafa Erhan Hekimoğlu'ndan geldi. Genç golcü maç sonunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mustafa Erhan Hekimoğlu: "Geri dönüşümün sinyali oldu!"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda konuk olduğu Başakşehir'i 90+7. dakikada gelen golle 3-2 mağlup etti.

Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren gol 90+7. dakikada Mustafa Erhan Hekimoğlu'ndan geldi. Genç golcü maç sonunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Sakatlı bol bir sezon..."

Mustafa şu ifadeleri kullandı: "Maçı çok iyi oynadık. Ben de galibiyeti getirdiğim için çok mutluyum. Orkun Ağabeyime ve tüm ağabeylerime çok teşekkürler. Bir sürü isim var, hepsi benimle ilgileniyor. Sergen Hoca ile iyi bir ivme yakaladık. İnşallah bunu devam ettireceğiz. Bu yıl biraz sakatlık yönünden bol bir sezon geçti benim için. Bu gol çok güzel oldu ve geri dönüşün sinyalleri oldu benim için."

Senin için hazırladığımız haberler