Mustafa Eskihellaç Transferinde Beşiktaş'a Rakip Çıktı! Kasımpaşa...

Orhan Gülek
07.05.2022 - 12:17 | Son Güncellenme: 07.05.2022 - 12:39

Son dönemde adı sık sık Beşiktaş ile anılan Yeni Malatyasporlu Mustafa Eskihellaç için Kasımpaşa'dan 15 milyon TL'lik transfer teklifi geldiği iddia ediliyor.

Mustafa Eskihellaç Transferinde Beşiktaş'a Rakip Çıktı! Kasımpaşa...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş 'ın devre arasında da kadrosuna katmak istediği Mustafa Eskihellaç'ın, transfer edilmesi için Yeni Malatyaspor'daki akıbeti bekleniyordu. Futbolcunun alacakları için Malatyaspor'a ihtarname gönderilirken, ödemenin son günü de 6 Mayıs olarak belirtilmişti. Ancak Malatya cephesi sözleşmesini feshetme hakkının son gününde 25 yaşındaki futbolcunun 2 milyon TL'lik alacağını hesabına yatırarak bedavaya gidişini önlemiş oldu. 

Mustafa Eskihellaç için Kasımpaşa'dan 15 milyon TL'lik teklif

Böylece artık başarılı sağ kanat oyuncusunu isteyen bonservis ödemek zorunda. Sabah'ın haberine göre Mustafa için ilk teklifin Kasımpaşa'dan 15 milyon TL olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ın teklifi daha düşük

Beşiktaş'ın ise durumu değerlendirdiği, bonservis için 10 milyon TL teklif götürmeyi planladığı kaydedildi. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, devre arasında oyuncusu için 3 milyon Euro talep etmiş ancak o dönem Konyaspor da Beşiktaş da bu rakam karşısında geri adım atmıştı. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya!
Habere Git

28 maç, 3 gol, 3 asist

24 yaşındaki Mustafa Eskihellaç, bu sezon Malatyaspor'da ligde ve kupada oynadığı 28 maçta 3 gol attı ve 3 asist yaptı.

Transfermarkt verilerine göre Mustafa'nın piyasa değeri 1.1 milyon euro. Genç yıldız, 4 kere de U 20 Milli Takımımızda forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler