Mustafa Reşit Akçay, Ersun Yanal ile ne konuştu?

16.02.2020 - 02:59 | Son Güncellenme: 16.02.2020 - 02:59

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Umarım Trabzonspor şampiyon olur" sözleriyle ilgili Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile konuştuğunu açıkladı.

Radyospor'da yaptığı "Trabzonspor için bence o sene bu sene! En fazla yaklaştığı sene bu sene. Hüseyin Hoca'nın da bunu başaracak gücü var. Umarım Trabzonspor, Trabzon kentiyle bunu başarır. Kentin ve ülke futbolunun buna ihtiyacı var. Trabzonspor'un şampiyon olması sadece Trabzon kentinin şampiyonluğu değil, bence ülke futbolunun kazanması..." sözleriyle futbol gündemine oturan Akçay, daha sonra özür dilemişti.

Ersun Yanal Tepki göstermişti

Öte yandan Ajansspor'a konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ’Bir teknik direktörün böyle açıklama yapmasına anlam veremiyorum. Futbol hayatımda böyle şey görmedim. Ne olursa olsun Fenerbahçe şampiyon olacak’’ açıklamasında bulunmuştu.

Mustafa Reşit Akçay, Ersun Yanal ile ne konuştu?

Akçay, Fenerbahçe'yi 2-1 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında; Trabzonspor'la ilgili yaptığı açıklama ile ilgili Ersun Yanal ile konuştuğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı:
"(Ersun Yanal) 'Bunlar olabilir.' dedi. Sağ olsun çok nazikti. Meslektaş olarak birbirimizi anladığımızı fark ettik, sarıldık. Mevlana'nın güzel bir sözüyle bu konuyu kapatmak istiyorum; Her gün bir yerden göçmek ne iyi. Her gün bir yere konmak ne güzel. Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş. Dün dündü cancağızım, ne kadar söz varsa düne ait, şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Türk futbolu için de yeni şeyler söylememiz gerekiyor. Bazı şeyleri çok provoke etmeden güzel şeylerin peşine gitmemiz gerekiyor. Ben ajandası olan bir adam değilim"

MUSTAFA REŞİT AKÇAY'IN RADYOSPOR'A YAPTIĞI AÇIKLAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ

ERSUN YANAL'IN AJANSSPOR'A YAPTIĞI AÇIKLAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ

MUSTAFA REŞİT AKÇAY'IN ÖZÜR DİLEDİĞİ AÇIKLAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Senin için hazırladığımız haberler