Mustafa Sarıgül'ün yeni partisinin adı ne ve kadroda kimler var?

27.10.2020 - 14:10 | Son Güncellenme: 27.10.2020 - 14:12

Yeni parti kuracağı söylentileri dolaşan Mustafa Sarıgül, DSP'den ayrıldı. Bununla birlikte yeni parti kuracağı söylenen Sarıgül'ün partisinin ismi araştırılmaya başlandı. Peki Mustafa Sarıgül'ün yeni partisi ne olacak, partinin adı ne olacak, kadrosunda kimler olacak ve ne zaman kurulacak? Mustafa Sarıgül yeni partisi ile birlikte hangi ittifaka katılacak? İşte tüm detaylar...

Mustafa Sarıgül'ün yeni partisinin adı ne ve kadroda kimler var?

Yeni parti kuracağı söylentileri dolaşan Mustafa Sarıgül, DSP'den ayrıldı. Bununla birlikte yeni parti kuracağı söylenen Sarıgül'ün partisinin ismi araştırılmaya başlandı. Peki Mustafa Sarıgül'ün yeni partisi ne olacak?

Ayrıca, partinin adı ne olacak, kadrosunda kimler olacak ve ne zaman kurulacak?  Mustafa Sarıgül yeni partisi ile birlikte hangi ittifaka katılacak? İşte tüm detaylar...

Sözcü gaztecisi Saygı Öztürk'e konuşan Gürsel Tekin, Mustafa Sarıgül'ün kuracağı partinin büyük bir olasılıkla AKP ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı safında yer alacağını söyledi.

 

Mustafa Sarıgül'ün üç aydır parti kurma hazırlıkları yaptığını ve 81 il başkanını belirlediğini söyleyen Gürsel Tekin, atanan bazı isimlerin de iktidara yakın olduklarını işaret etti.

 

Partinin kadrosu henüz açıklanmadı. İleriki günlerde kadrosu ve tanıtımı yapılacağı konuşuluyor.

Senin için hazırladığımız haberler