Mustafa Yılmaz, kupa için umutlu! 'Hep beraber tarih yazalım'

14.05.2021 - 23:55 | Son Güncellenme: 14.05.2021 - 23:58

Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, açıklamalarda bulundu. Mustafa Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası finalindeki Beşiktaş maçı ile ilgili de konuştu.

Mustafa Yılmaz, kupa için umutlu! 'Hep beraber tarih yazalım'

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor Kulübü Başkanı Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyetle Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde bayramlaştı.

 

Akdeniz ekibinde başkan Mustafa Yılmaz, Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynayacakları finalde futbolcularından tarih yazmalarını isteyerek, kupayla dönmek istediklerini bildirdi.

Üzüldükleri, çok mutlu oldukları, eleştirildikleri, takdir aldıkları maçlar oynadıklarını belirten Yılmaz, tüm futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

'Hep beraber tarih yazalım'

Beşiktaş ile 18 Mayıs Salı günü Gürsel Aksel Stadı'nda karşılaşacakları Ziraat Türkiye Kupası finaline de değinen Yılmaz, "Salı günü hepimiz için çok önemli bir gün. 55 yılık tarihimizde ikinci defa böyle fırsat elimize geçti. Bizler size güveniyoruz. Siz de kendinize güvenin. Hep beraber tarih yazalım. İnşallah salı günü İzmir'den Antalya'ya kupamızla birlikte döneceğiz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler