Mustafa Yılmaz: "Öztürk ailesinin heykeli dikilmesi lazım"

16.02.2021 - 13:57 | Son Güncellenme: 16.02.2021 - 15:59

Antalyaspor haberleri... Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Mustafa Yılmaz, açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "7.7 milyon Euro kulübümüzün borcu var" dedi. İşte detaylar...

Mustafa Yılmaz: "Öztürk ailesinin heykeli dikilmesi lazım"

AJANSSPOR-HABER

Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Mustafa Yılmaz ve A.Ş Başkanı Emin Hesapcıoglu açıklamalarda bulundu. 

"Seçime 7 günümüz var"

Yılmaz, "9'undaki olağanüstü genel kuruldan önce bakanlarımız, milletvekillerimiz, eski başkanlarımız belediye başkanlarımızın desteğini almaya çalıştım. Bugüne kadar şehirde bir yaklaşım görebildiğimi anlatamam. Seçime 7 günümüz var, umarım şehir dikkate alır. Bu pandemi şartlarında tek kişinin taşıyabileceği bir yük değil Süper Lig takımını. Geçen sene galibiyette 3 milyon gelirken bu sene 2.2 milyon TL'ye düştü. Hasılattan çok ciddi gelir eksikliği var. Dükkanlarımızdan da kira almıyoruz ama kirayı gençlik spora ödüyoruz.

"7.7 milyon Euro kulübümüzün borcu var"

Yönetim kurullarında görev alabilecek hatta başkan olabilecek kişileri görmek istiyoruz. 23 Şubat öncesi iyi bir tablo görünmüyor. 7.7 milyon Euro kulübümüzün borcu var. Bugünden itibaren gelir gider dengesiyle mayıs sonuna kadar 70-80 milyon TL harcama olduğunu düşünürsek sezon sonuna kadar 150 milyon TL gerekiyor. Şehrin destek olması lazım.

Adayların çıkmamasındaki en önemli sorun ekonomi. Herkes temennide bulunuyor ama bu kuru temenniden önce projeler gerekiyor. Turizmden gelir sağlayamadıği için antalya yorucu bir dönemde. Antalya'da ikinci Fikret Öztürk yok, bunu da söylemek gerekiyor. Biz bu insanları bile eleştirdik. Antalyaspor'a hiçbir Süper Lig kulübüne verilmeyen desteği verdiler ve biz bu insanları eleştirdik. Fikret Bey gibi maddi destek olan Antalyaspor tarihinde kimse olmadı. Heykelini dikebileceğimiz kadar katkısı oldu. Biz bu insanları bile eleştirdik bu yüzden insanlar gelmeye korkuyor" dedi. 

Antalyaspor A. Ş Başkanı Emin Hesapcıoglu: "Bu şehir Türkiye'nin en önemli ikinci şehridir"

Antalyaspor A.Ş Başkanı Emin Hesapcıoglu ise, "Ortaya bir oluşum çıkmayınca seçimi erteledik. İstifadan sonra herhangi bir aksaklık yaşanmadı. Görev yaptığımız 6 sene de çok güzel şeyler yaptık. Birçok ilklere imza attık. Bu emek hala devam ediyor. 23'üne kadar devam edecek. Antalyaspor sevdalılarını görev için bekliyoruz. 2 kez göreve geldik, her seferinde bir önceki dönemi düzeltmekle uğraştık. Bu çok zor bir görevdi. Şafak Öztürk'e teşekkür ediyorum. Antalyaspor'u konuşulur hale getirdi.Çok güzel bir altyapımız var, bu güzelliğin devam etmesini istiyoruz. Kulüp maddi ve manevi olarak çok güzel bir yerde. Bunun sürdürülmesini istiyoruz.

Bayrak değişimi olması lazım. Ertelemenin gündeme bile gelmeyeceğini düşünüyoruz. Bu şehirde talip olacak kişiler çıkacaktır. Yeni kişiler çıkmalı. Birilerinin çıkacağını düşünüyorum. Bu şehir Türkiye'nin en önemli ikinci şehridir" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler