Müthiş iddia: "Galatasaray'a başkan oluyor"

01.03.2019 - 09:13 | Son Güncellenme: 01.03.2019 - 12:13

Müthiş iddia: "Galatasaray'a başkan oluyor"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Terim'in sözleşmesi bittikten sonra 2024 yılında başkan adayı olacağı öne sürüldü.

Milliyet'te yer alan habere göre tecrübeli Terim, sözleşmesinin 2024 yılına kadar uzatılması konusunda Sarı-Kırmızılı yönetimle anlaşmıştı. Fatih Terim yeni sözleşmesinin bitiş tarihinde teknik adamlık kariyerine noktayı koyacak.

Başarılı teknik adam ardından, 1974 yılında futbolcu olarak adım attığı Galatasaray'da en önemli mevkiye gelmek için adımını atacak. Terim çok uzun süredir planladığı başkanlık için hazırlıklara başlayacak..

Eğer Sarı-Kırmızılı kulüpte yeni bir erken seçim olmazsa, Fatih Terim'in yeni sözleşmesinin bitiş tarihi olan 2024'te olağan genel kurul yapılacak. Terim'in bu seçime başkan adayı olarak girmesi bekleniyor..

Taraftarın gönlünde de o var

Her şey planlandığı gibi giderse İmparator 70 yaşında başkanlık koltuğuna oturacak. Sarı-Kırmızılı taraftarlar da sosyal medyadaki yorumlarda, Terim'i geleceğin başkanı olarak gördüğünü belirtiyor..

Galatasaray tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Fatih Terim başkanlık hayalini üstü kapalı da olsa sık sık dile getiriyor. Taraftarlar da Terim'i bir gün mutlaka o kotlukta görmek istiyor. (Takvim)

Senin için hazırladığımız haberler