Ajansspor

"Mutlu döneceğimize inanıyorum"

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la deplasmanda yapacakları maçı kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 54 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
"Mutlu döneceğimize inanıyorum"
"Mutlu döneceğimize inanıyorum"

"Mutlu döneceğimize inanıyorum"

Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın moral açısından oldukça üst seviyede bulunduğuna işaret ederek, "İki takımın da hedefleri var. Oldukça zorlu ve stresli bir maç olacak" dedi. 

Bundan sonra her maçı kazanmaları gerektiğini, Gaziantep'e de 3 puan için gideceklerini dile getiren Zeren, oyuncularının kazanmak amacıyla sahada gerekli mücadeleyi vereceğine inandığını kaydetti.

Takımda eksik ve sakat oyuncu bulunmadığını bildiren Zeren, şöyle konuştu: "Bu maçı aldığımız takdirde çok şey kazanacağımızın oyuncularımız da bilincinde. Onun için Gaziantep'ten mutlu döneceğimize inanıyorum. Gerekli mücadeleyi sahaya yansıtırsak, zaten iyi oyunun skora yansıyacağını düşünüyorum. Deplasmanda olmasına rağmen taraftarlarımızın da bizi orada yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Şehir olarak el ele verirsek mutlu sona ulaşabiliriz."

Öte yandan Samsunspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını, Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Engin Korukır yönetiminde sürdürdü. Futbolcular antrenmanda şut çalışması yaptı. 

Antrenmanı Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu ile ilçe belediye başkanları da takip etti.

Vali Şahin, antrenmanın ardından oyuncularla sohbet ederek, onlara moral verdi. 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...