Real Madrid'ten ayrılan Nacho'nun yeni adresi belli oldu!

Akın Ungan
27.06.2024 - 17:15 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 17:19

Son dakika transfer haberleri | Arda Güler'in forma giydiği Real Madrid ile sözleşme yenilemeyen Nacho Fernandez'in yeni takımı belli oldu. İşte detaylar.

Real Madrid'ten ayrılan Nacho'nun yeni adresi belli oldu!

AJANSSPOR HABER

La Liga devi Real Madrid'in takım kaptanı Nacho Fernandez, İspanyol kulüple sözleşme yenilemedi ve takımdan ayrıldığını açıkladı. Nacho'nun yeni adresi belli oldu.

Nacho Al-Qadsiah'a transfer oldu

Nacho Fernandez, Suudi Arabistan Pro Lig'de mücadele eden Al-Qadsiah'a transfer oldu. Kulüp, Nacho transferini resmen açıkladı.

EURO 2024'ten sonra takıma katılacak

İspanya Milli Takımı'yla 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) mücadele eden tecrübeli savunmacı, turnuvanın ardından yeni takımına katılacak.

İlgini Çekebilir
Tansiyon yükseldi! Okay, Arda'yı kavganın içinden çıkardı!
Habere Git

Nacho'dan transfer açıklaması

İspanya Milli Takım kampında açıklamalarda bulunan Nacho, "Bu kararın hayatımın en zor kararı olduğunu düşünüyorum. Bir sezon daha devam etme konusunda şüphelerim vardı. Real Madrid'e her zaman mutlu bir şekilde veda etmek istedim. Real Madrid hayatımın kulübü, böyle hatırlanmasını istiyorum. Yeni bir deneyime ihtiyacım var. Bir yıl daha dayanabilirdim ama bunun ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz. Kendimi Real Madrid'e karşı oynarken görmek istemiyordum. Onlara karşı asla oynamak istemem. Real Madrid'le karşılaşmanın bir seçenek olmasını istemiyorum" dedi.

Nacho'nun performansı

Futbola Real Madrid altyapısında başlayan Nacho Fernandez, 2012 yılında profesyonel oldu. 12 yıl İspanyol devin formasını giyen Nacho, 2023/24 sezonunda 45 maça çıktı ve 1 asist kaydetti. 34 yaşındaki stoper 5 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler