Naldo: "İşimizi yapıyoruz"

Orhan Gülek
11.04.2021 - 18:17 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 18:30

Lig’in 34. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Kayserispor'u Naldo'nun tek golüyle 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Antalyasporlu futbolcular Naldo, Doğukan Sinik ve Boffin açıklamalarda bulundu

Naldo: "İşimizi yapıyoruz"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 34. haftasında Antalyaspor, Kayserispor'u Naldo'nun tek golüyle deplasmanda 1-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Mücadele sonrası Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo, kalecisi Boffin ve orta saha oyuncusu Doğukan Sinik açıklamalarda bulundu.

Naldo: "Herkes elinden geleni yaptı"

32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Naldo  "Teşekkür ediyorum. İyi hazırlandığımız bir maçtı. Son maçlarda istediğimizi sahaya koyamıyorduk. Bu maça iyi hazırlanmıştık. Golü attım. Bunun için çok mutluyum. İşimizi yapıyoruz. Herkes elinden geleni yaptı." ifadelerini kullandı.

Doğukan Sinik: "Kötü bir gol kaçırdım"

Antalyaspor'un 22 yaşındaki genç futbolcusu Doğukan Sinik ise "Bugün bizim için zor olacağını biliyorduk. Hedef kupa gözükse de ligi en iyi şekilde bitirmemiz gerekiyordu. Bu maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. Hafta içi iyi çalıştık. Ne uyguladıysak bugün sahada çıktı. Aslında mücadele maçıydı. Bunu takım olarak iyi yaptık. İnşallah böyle devam eder. Kesinlikle son dakikadaki pozisyonu atmam gerekiyordu. En çok da ben atmak istiyordum. Kötü bir gol kaçırdım. Aklımdan hiçbir ey geçmedi. Son irademle gittim oraya. Keşke biraz daha güzel vursam benim için daha iyi olacaktı. Oralarda bulunmaya devam edeceğim." değerlendirmesinde bulundu.

Boffin: "Doğa Alemdar çok genç ve iyi bir kaleci"

Son olarak Antalyaspor'un Belçikalı kalecisi Ruud Boffin ise türkçe konuşarak verdiği röportajda takımın son durumunu ve Kayserispor'un gelecek vaat eden kalecisi Doğa Alemdar hakkında şu ifadelerde bulundu:

"Biz kötü başladık aslında. İşte 20 dakika istediğimiz oyun olmadı. Sonra toparladık ve maçı iyi bitirdik. Biz kupada finale çıktık. Biraz ona kafa yorduk ve maçlara konsantre olamadık. Lig önemli zaten ama kupa maçına daha var. Doğa Alemdar çok genç ve iyi bir kaleci. İyi bir performans gösterdi. İleride ne olacağını göreceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler