Nasri: "O akşam ölümden döndüm"

12.05.2020 - 13:45 | Son Güncellenme: 12.05.2020 - 13:45

Samir Nasri, Marsilya'da oynadığı ve menenjite yakalandığı dönemde ölümden döndüğünü ve doktorların büyük uğraşları sonucu hayatta kaldığını söyledi.

Ajansspor - Dış haber

Fransız futbolunun en büyük yetenekleri arasında gösterilen ancak beklenen performansı bir türlü yapamayan Samir Nasri, ülkesinde katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dünyanın en iyi oyuncuları arasında gösterilen Zinedine Zidane'ın tahtı için aday gösterilen Nasri, 2008 yılında 16 miilyon Euro bonservis bedeli karşılığında Arsenal'e transfer olmuştu.
 
Kariyeri boyunca şanssızlıklar yakasını bırakmayan yetenekli oyuncu, Marsilya'daki son sezonunda menenjit olmuştu.

Ölümün eşiğinden döndüğünü ifade eden Nasri, şöyle konuştu:

"Marsilya'daki son yılımda menenjit tanısından 12 gün hastanede kaldım. Ölümden döndüm diyebilirim. Doktorların büyük uğraşları sonucu hayata tutundum. Hastanede ölümle savaştığım 12 günde, güzel günlerde yanımda olan insanların kötü zamanımda yanımda olmadığını gördüm. Bu bana, ölümle pençeleştiğim bir dönemde iyi bir hayat dersi olmuştu. İyi günümde herkes benimleydi ama 12 günlük kötü günlerimde yanımda kimse yoktu."

Bir dönem Antalyaspor forması da giyen Samir Nasri, 2018 yılında UEFA'dan doping nedeniyle 6 ay futboldan men cezası almış, UEFA Etik Kurulu'nun itirazı zerine ceza 18 aya çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler