Natalie Paweleck sessizliğini bozdu!

25.12.2019 - 10:41 | Son Güncellenme: 25.12.2019 - 10:41

Manchester City'nin televizyon kanalında sunuculuk yapan Natalie Paweleck, modellik yıllarında verdiği çıplak pozlar hakkındaki sessizliğini bozdu.

Manchester City'nin televizyon kanalında sunuculuk yapan Natalie Paweleck, İskoçya'da düzenlenen güzellik yarışmasında birinci seçilmiş ancak 2005 ve 2007 yıllarında bazı erkek dergilerine çıplak pozlar verdiği ortaya çıkınca tacı geri alınmıştı.

36 yaşındaki Paweleck, geçtiğimiz yıl yaşanan bu olay sonrası suskunluğunu bozdu ve konuya dair açıklamalar yaptı.

Modellik yaptığını hiçbir zaman saklamadığını belirten Paweleck, "Modellik geçmişim, şimdiye kadar sakladığım bir şey değil. Başardığım şeylerle gurur duyuyorum. Dünyanın en çok satan erkek dergisinin kapağındaydım ve İngiltere'nin en popüler modellik yarışmasını kazanmıştım. 20'li yaşlarımın başlarında yaptıklarım, beni bugün olduğum kadın yaptı ve bu kadını seviyorum" diyerek çıplak pozlar verdiği için pişman olmadığını söyledi.

Sıkı bir Manchester City taraftarı olan 36 yaşındaki sunucu, 1998 yılından bu yana kombine sahibi ve 8 yıldır da kulüp televizyonunda çalışıyor.

Fanatikliği ile ilgili de yorum yapan Pawleck, "İlk kombinemi 15 yaşındayken aldım. Kulüp satılmadan ve kupalar kazanmadan önce de her zaman stattaydım" şeklinde konuştu. (Skorer)

 

Senin için hazırladığımız haberler