Fenerbahçeli Nazım Sangare: "İlk defa stoper oynadım”

26.07.2021 - 19:42 | Son Güncellenme: 26.07.2021 - 19:52

Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği karşısında ilk golünü atan Nazım Sangare maçtan sonra stoper oynaması ile ilgili itirafta bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçeli Nazım Sangare: "İlk defa stoper oynadım”

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği ile yaptığı hazırlık maçında teknik direktör Vitor Pereira bir kez daha üçlü savunmayı denedi. Asıl pozisyonu sağ bek olan Nazım Sangare de bu sistemde stoper görevini üstlendi. 

'Sadece idmanlarda denemiştim'

Başarılı futbolunu bir de golle süsleyen milli futbolcu maçın ardından “İlk defa stoper oynadım. İdmanlarda denedik ama maçlarda haliyle farklı mevkide daha zor oluyor. Çok yoğun ve sert idmanlar yapıyoruz. Böyle istekli ve coşkulu devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ikinci yarıda gol oldu, yağdı! Gençlerbirliği’ne farklı tarife
Habere Git

Zajc: Takım olarak iyi çalışıyoruz

Bir sezon aradan sonra döndüğü sarı-lacivertli takımda golle buluşan Miha Zajc da “Şu anda hazırlık sürecinin ortasındayız. Bu yoğunluktan dolayı zaman zaman ayaklarımızda yorgunluk hissedebiliyoruz. Zor bir sahadaydı. Hava sıcaktı. İyi oynadık ve golleri bulduk. Takım olarak iyi çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Muhammed Gümüşkaya'nın ilk gol sevinci

Özel karşılaşma da olsa sarı-lacivertli forma ile fileleri havalandırmanın sevincini yaşayan genç Muhammed Gümüşkaya ise "İlk defa Fenerbahçe kariyerimde direkt gole katkı sağladım. Çok mutluyum" dedi. 

İlgini Çekebilir
Muhammed Gümüşkaya'dan bir ilk!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler