NBA Yıldızı Devin Booker'ın Dizi Oyuncusu Jenna Ortega İle Birlikte Olduğu İddia Edildi

Burak Alaca
18.03.2023 - 19:07 | Son Güncellenme: 19.03.2023 - 15:41

NBA'de Phoenix Suns forması giyen All-Star guard Devin Booker'ın, The Wednesday dizisi ile çıkış yapan 2002'li oyuncu Jenna Ortega ile birlikte olduğu iddia edildi.

NBA Yıldızı Devin Booker'ın Dizi Oyuncusu Jenna Ortega İle Birlikte Olduğu İddia Edildi

AJANSSPOR-HABER

NBA Batı Konferansı ekiplerinden Phoenix Suns'ın formasını giyen şutör guard Devin Booker geçtiğimiz aylarda dünyaca ünlü süper model sevgilisi Kendall Jenner ile yollarını ayırmıştı. 26 yaşındaki yıldız genç dizi oyuncusu Jenna Ortega ile birlikte görüntüleri ortaya çıktı.

Çıktıkları iddia edildi

Amerikan Magazin sitesi TMZ'nin bildirdiği habere göre; ikilinin birlikte yedikleri akşam yemeğinin ardından paparazilere görüntülenmesi sosyal medya üzerinden çıktıkları yönünde birçok spekülasyona neden oldu. 

Fotoğraf sahte çıktı

Gündeme oturan fotoğrafın sahte olduğu gerçek olmadığı bir süre sonra anlaşıldı. Bir hayranın ikilinin fotoğrafını photoshop yolu ile birleştirip bu iddiaların ortaya çıkmasına neden olduğu öğrenildi. Jenna Ortega'nın daha önce en sevdiği NBA yıldızının Devin Booker olduğunu söylemesi de söylentilerin bu kadar hızlı yayılmasında önemli rol oynadı.

Ünlü şarkıcı Booker'a taş attı

Devin Booker'ın eski sevgilisi Kendall Jenner ile birlikte olan Porto Riko'lu şarkıcı Bad Bunny ( Benito Antonio Martínez Ocasio) geçtiğimiz günlerde çıkardığı "Coco Chanel" adlı şarkısında Booker'a Jenner üzerinden "Porto Riko'da güneş Phoenix'tekinden daha sıcak ve o (Kendall Jenner) bunu biliyor!" şeklinde atıfta bulunmuştu.

Booker'dan yanıt gecikmedi

Bad Bunny'nin sözlerine sosyal medyadaki bir gönderiye yorum yaparak yanıt veren Devin Booker "Başka bir ADAM için yine endişelenmeye başlamış..." ifadelerini kullandı.

NBA'de yıldız statüsünde

1996 doğumlu Devin Booker; 2015'te katıldığı NBA'de şimdiye kadar 3 kez All-Star, 1 kez de All-NBA takımına seçilirken, 2021 yılında Suns forması ile NBA Finalleri'nde boy gösterdi.

İlgini Çekebilir
NBA oyuncusu yetişkin film yıldızını darp etti!
Habere Git
İlgini Çekebilir
Kendall Jenner: Sadece NBA oyuncuları ile çıkmıyorum
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler