NBA’den Jusuf Nurkic’e 40 Bin Dolar Ceza!

Ali Bozkurt
22.03.2022 - 23:55 | Son Güncellenme: 23.03.2022 - 00:00

NBA ekiplerinden Trail Blazers forması giyen Jusuf Nurkic, bir taraftarın telefonunu tribüne fırlattığı için 40 bin dolar para cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

NBA’den Jusuf Nurkic’e 40 Bin Dolar Ceza!

AJANSSPOR HABER

Ulusal Basketbol Ligi’nin (NBA) Batı Konferansı takımlarından Trail Blazer oyuncusu Jusuf Nurkic lig tarafından cezalandırıldı. Bir taraftarın telefonunu alarak tribüne fırlatan Nurkic, NBA tarafından 40 bin dolar para cezasına çarptırıldı.

Maçı kaybetmişlerdi

Pazar günü Portland Trail Blazers ve Indiana Pacers arasında oynanan maçtan sonra bir taraftar ve  Blazers’ın Boşnak basketbolcusu Jusuf Nurkic arasında gerginlik yaşandı. Trail Blazers’ın Indiana Pacers’a 129-98 mağlup olmaasının ardından tribünlere yönelen Nurkic, bir Pacers destekçisine yaklaştı ve taraftarın telefonunu alarak tribünlere fırlattı.

Cezayı başkan duyurdu

Olayın ardından sosyal medyada videosu defalarca paylaşılan Nurkic’in ceza aldığı duyuruldu. Lig Operasyonları Başkanı Byron Spruell tarafından yapılan açıklamada Portland Trail Blazers oyuncusu Jusuf Nurkic’in taraftarın telefonunu tribünlere fırlatması yüzünden 40 bin dolar para cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Anne ve büyükannesi ile dalga geçti

Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Nurkic konu ile ilgili açıklama yapmadan spor salonundan ayrıldı. Fakat Yahoo’dan Chris Haynes’in iddiasına göre Pacers taraftarı Boşnak oyuncu ile dalga geçmiş ve Nurkic’i sinirlendirmişti. İddialara göre Nurkic tribünlere yöneldiği sırada Indiana Pacers taraftarı, Boşnak basketbolcunun 2020’de Covid-19 sebebiyle hayatını kaybeden annesi ve büyükannesi ile alay etti. Taraftarın tutumuna sinirlenen Nurkic ise Indiana Pacers destekçisinin telefonunu alarak tribünlere fırlattı.

Senin için hazırladığımız haberler