Ndao: “3 puanı biz kaçırdık”

10.04.2021 - 21:23 | Son Güncellenme: 10.04.2021 - 21:27

Süper Lig’in 34. Haftasında Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Karagümrük’ün golünü atan Alassane Ndao, kazanamadıkları için üzgün olduğunu söyledi.

Ndao: “3 puanı biz kaçırdık”

AJANSSPOR-HABER

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de Galatasaray ile 1-1 berabere kalırken golü Alassane Ndao’dan geldi. Kırmızı siyahlı futbolcu maç sonunda “İlk yarıda ve ikinci yarıda net pozisyonlar yakaladık. Ancak golden hemen sonra gol yemek iyi olmadı” dedi.

'Galatasaray Türkiye'nin en iyi takımlarından'

Galatasaray’ın Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğunu vurgulayan başarılı kanat oyuncusu, “Biz bugün iyi oynadık ve 2 puanı kaçıran taraf olduk. Takımın en golcüsü olmak önemli ama bireysel performanstan çok takımı düşünüyorum. Bundan sonra da önümüzdeki 8 maça konsantre olup, en iyi şekilde ligi bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Zukanovic: 1 puan da kötü değil

Karagümrük’ün defans oyuncusu Ervin Zukanovic de “Ortada olan bir maçtı. Galatasaray'a karşı kendi oyunumuzu oynadık. 2 puanı kaçırdık. Yüksek tempolu bir maçtı, 1 puan da kötü olmadı” dedi.

'Farioli'nin dediklerini yapmaya çalışıyoruz'

Kırmızı siyahlı futbolcu, Farioli ile ilgili de “Hoca geldiğinden beri dediklerini yapmaya çalışıyoruz. Daha 7 maçımız var, hedefimiz de var. Üzerine koyarak devam etmek istiyoruz” yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler