Kasımpaşa, Ndongala transferini bitirdi!

11.01.2020 - 12:45 | Son Güncellenme: 11.01.2020 - 12:45

Dieumerci Ndongala kimdir? Kasımpaşa'nın yeni transferi kim?

Kasımpaşa, Belçika Ligi ekiplerinden Genk forması giyen sağ kanat oyuncusu Dieumerci Ndongala’nın transferinde mutlu sona ulaştı.

Dieumerci Ndongala, Kasımpaşa'da!

Ajansspor’un elde ettiği habere göre; Süper Lig ekibi Kasımpaşa, Kongolu oyuncu Ndongala’yı sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiraladı.Genk ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcu bu sezon forma giydiği 17 maçta 2 asist yaptı.

Sözleşmedeki o detay...

Kasımpaşa, Dieumerci Ndongala transferi için Genk ile anlaşmaya varırken; sözleşmedeki satın alma opsiyonu maddesi dikkat çekti.

Belçika basınında yer alan habere göre; Kasımpaşa, Ndongala'yı sezon sonuna kadar kiralamak için Genk ile anlaştı. İki kulüp arasında yapılan sözleşmede dikkat çeken bir madde yer aldı. Kontratta 1.5 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu olduğu ancak Kasımpaşa'nın ligden düşmesi durumunda bu maddenin geçersiz olacağı kaydedildi.

Şu anda ligde 14. sırada yer alan Paşa, ligde kalması durumunda kanat oyuncusu için 1.5 milyon euro verecek.

Kasımpaşa Ndongala’yı resmen açıkladı!

TFF Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Genk’te forma giyen Dieumerci Ndongala’yı kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Dieumerci Ndongala Kasımpaşamızda Sponsorumuz Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen KRC Genk’in Kongolu oyuncusu Dieumerci Ndongala, kendisini satın alma opsiyonu ile beraber sezon sonuna kadar kiralık olarak Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler