Ne Chelsea, ne Arsenal!

11.01.2018 - 00:51 | Son Güncellenme: 11.01.2018 - 00:51

Chelsea ile Arsenal, İngiltere Ligi Kupası (Carabao Cup) yarı final ilk maçında karşı karşıya geldi. Londra Derbisi'nde taraflar yenişemedi.

Chelsea 0 - 0 Arsenal

Stamford Bridge'de yapılan mücadeleyi cezası bulunan Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger tribünden takip etti. Manchester City'ye transfer olacağı konuşulan Şilili yıldız Sanchez yedekler arasında yer alırken, Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil ise kadroda yer almadı.

Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi de kullanılırken, taraflar ilk yarıda yakaladıkları fırsatı değerlendiremedi ve ekipler soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

Londra derbisinin ikinci yarısına baskılı başlayan Chelsea, girdiği pozisyonlArdan sonuç alamazken; Arsenal'de son dönemin formda ismi Wilshere sakatlığı nedeniyle 57. dakikada yerini Elneny'e bırakmak zorunda kaldı.

66. dakikada Sanchez, Lacazette'nin yerine oyuna dahil olurken, Chelsea'de de 68. dakikada Drinkwater'ın yerine Willian sahaya sürüldü.

Kalan bölümde de takımlar eşitliği bozamadı ve maç 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Arsenal ile Chelsea arasındaki rövanş maçı 24 Ocak Çarşamba günü Emirates'te yapılacak ve finale yükselecek ekip belli olacak.

Öte yandan 88. dakikada Fabregas'ın ceza sahasında yerde kaldığı pozisyon için VAR sistemi kullanıldı ancak hakemin ilk başta verdiği "devam" kararı değişmedi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler