Ne kızmak var ne küsmek!

22.09.2016 - 10:17 | Son Güncellenme: 22.09.2016 - 10:17

Salih Uçan kadroya alınmamasını büyük bir olgunlukla karşıladı...

Lens bile oyundan çıkınca Advocaat'a trip atarken, 22 yaşındaki orta saha idmanlarına normal devam ediyor. Başka bir takıma transferi de söz konusu değil. Forma için daha çok savaşacak.

F.BAHÇE'DE kriz arayanların yeni odak noktası Salih Uçan olsa da genç futbolcu, Kasımpaşa maçında kadroya alınmamasını olgunlukla karşılayıp, dedikodulara fırsat vermedi. Salih'in Zorya deplasmanında ilk yarının sonunda oyundan alınması ve Kasımpaşa'ya götürülmemesine vereceği tepki merak konusuydu. Salı yapılan idman bu açıdan önem taşıyordu. Kasımpaşa maçında oynayanlar rejenerasyon çalışması yaparken, diğer futbolculara normal program uygulandı. Salih de rutin antrenmana çıktı, yüzü gülüyordu, herhangi bir kırgınlık ya da küskünlük belirtisi de yoktu. 

BÜYÜTÜLECEK NE VAR ARKADAŞ 

Salih, Kasımpaşa maçında 90 dakika oynamayan Ertuğrul, Fabiano, Wiel, İsmail, Stoch, Alper, Aatif, Sow ve Şener ile çalışmasını yaptı. Genç futbolcu, sorun çıkarmasını bekleyenlere karşı da böylece "Sadece bir maçta kadroya girmedim. Bunu büyütecek ne var" duruşu sergiledi. Salih'in kadro dışı kalması, ocakta başka bir takıma kiralanması veya satılması, sezonun geri kalan kısmında kullanılmaması gibi bir durum söz konusu değil. Her futbolcu gibi zaman zaman yedek kalacağını, kadroya giremeyeceğini biliyor ve maksimum çalışıp, Advocaat'ın yine görev vermesini bekliyor. 

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLACAK 

F.Bahçe'ye transferi sonrası sürekli kendisini geliştirme adına önemli çalışmalar yapan Salih, yaşadığı sorun karşısında krizin değil, çözümün bir parçası olmayı seçerken, Jeremain Lens’in bile 2. maçında oyundan alınınca hocasına trip attığı bir ortamda sağduyulu bir yaklaşım sergiledi. Çok çalışarak yoluna devam etme kararlılığı gösterdi.  (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler