Ne konuştukları ortaya çıktı!

22.02.2020 - 16:18 | Son Güncellenme: 22.02.2020 - 13:25

İstanbul Valiliği'ndeki zirvede Mustafa Cengiz ile Ali Koç ne konuştu? İşte detaylar...

Ne konuştukları ortaya çıktı!

Dün öğleden sonra İstanbul’da önemli bir zirve yapıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın daveti sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, valilik binasında bir araya geldi. Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen, toplantıda Mustafa Cengiz ile Ali Koç arasında yaşanan diyalogu aktardı.

Saat 16:00’da başlayan ve yaklaşık 1.5 saat süren toplantıda ilk sözü vali Ali Yerlikaya aldı. Başkanlara hitaben konuşan Yerlikaya, “Devlet de taraftar da kavga istemiyor. Toplumun, taraftarların gerilmesini istemiyoruz. Futbol bir oyun... Söylemlerinizde barışçıl olmaya özen göstermelisiniz” ifadelerini kullandı.

Ali Koç ile Mustafa Cengiz ne konuştu?

Toplantıya Ali Koç ile Mustafa Cengiz arasındaki diyalog damga vurdu.

Koç, Cengiz’e “Sayın Başkan, konuşmalarınız beni üzüyor” derken Cengiz, “Ben hep senin konuşmalarından sonra cevap vermek zorunda kalıyorum. Taş hep senden geliyor. Asıl ben üzülüyorum. Size yanıt vermek zorunda kalıyorum. Sizinle ilgili sizden evvel hiç açıklamamız olmadı” cevabını verdi.

Ali Koç zirve çıkışı Mustafa Cengiz ile tokalaşırken, Ahmet Ağaoğlu’yla da samimi görüntüler verdi.

Senin için hazırladığımız haberler