Neriman Özsoy'dan transfer sözleri

Orhan Gülek
23.12.2021 - 19:28 | Son Güncellenme: 23.12.2021 - 19:33

Brezilya Kadınlar Süper Ligi'nde Itambe Minas takımında forma giyen Milli voleybolcu Neriman Özsoy, transfer durumuyla ilgili özel açıklamalarda bulundu

Neriman Özsoy'dan transfer sözleri

Begüm DOĞANAY - AJANSSPOR

Bu sezon Brezilya'nın Itambe Minas takımında forma giyen Neriman Özsoy, Begüm Doğanay'ın sunduğu Voleybol Panoroma programına konuk oldu. Özsoy, Türkiye dahil pek çok yerden devre arasında bile teklif aldığını söyledi...

Takımı Itambe Minas ile Türkiye'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'na katılan Neriman Özsoy, Radyospor'da yayınlanan  Voleybol Panaroma programına konuk oldu.

 

"Takım arkadaşlarım bile Türkiye'den ayrılırken buruktular"

 

6 yıl aradan sonra Türkiye'de voleybol oynamanın çok güzel olduğunu söyleyen Neriman, "Organizasyon harikaydı, herkes bizimle çok ilgilendi. Takım arkadaşlarım bile Türkiye'den ayrılırken buruktular. Çok başarılı bir organizasyondu" dedi.

"Yaş ortalaması yüksek bir takımız"

Turnuvada 4. olabileceklerini tahmin ettiklerini de kaydeden Neriman Özsoy, "Turnuvaya gelmeden 4. olabileceğimizi tahmin etmiştik. Yaş ortalaması yüksek bir takımız. 4 gün üst üste maçlar oynamak bizi yordu. Korona olduk sezon başı ve bunun da hala etkilerini üzerimizde hissediyoruz" dedi.

"Kendi ülkemde rakip olmak çok farklı hissettirdi"

Kendi ülkesinde sahada yer almanın farklı duygular yaşattığını da ifade eden Neriman Özsoy, "Kendi ülkemde, kendi topraklarımda arkadaşlarıma rakip olmak çok farklı hissettirdi. Ama ben bir profesyonelim ve elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtnak için oynadım. Başarılı olduğumu da düşünüyorum" diye konuştu.

"Türkiye dahil pek çok yerden teklif alıyorum"

Türkiye'de herkesin kendiaine dön çağrısı yaptığını da söyleyen Neriman, "Voleybolu Türkiye'de bırakma düşüncen var mı?" sorusuna şöyle cevap verdi;

"Tribünlerde şimdiye kadar görmediğim bir ilgi alaka gördüm. Voleybolun popülerliğinin de bunda çok büyük payı var. Herkes bana Türkiye'ye dön seni voleybolu bırakmadan burada izleyelim dediler. Sezon başı takımda 4 kişi korona oldu.. Ben de ağır atlattım. Öleceksem ülkemde olsun diye bile geçirdim içimden. Açık söyleyeyim devre arasında bile Türkiye dahil pek çok yerden teklif alıyorum. Ama Minas'a bir söz verdim. Karakter olarak da bu sözü tutacak bir yapıdayım. Önümüzdeki sezon menajerim ile oturup bir kariyer planlaması yapacağız ve muhtemelen daha önce formasını giydiğim liglerden birine döneceğim. Bu Türkiye'de olabilir."

Senin için hazırladığımız haberler