Neuer krizinde Flick devreye girdi!

24.04.2020 - 12:00 | Son Güncellenme: 24.04.2020 - 12:00

Almanya Ligi takımlarından Bayern Münih'te forma giyen Manuel Neuer ile ilgili kriz henüz çözülemedi. Teknik direktör Hansi Flick, Neuer konusunda devreye girdi. Her iki isim de açıklama yaptı.

Almanya Ligi ekiplerinden Bayern Münih'in teknik direktörü Hansi Flick'ten, sözleşme uzatma konusunda yönetimle problemler yaşayan Manuel Neuer hakkında açıklama geldi. Flick, 34 yaşındaki kaleciye duyduğu güveni dile getirdi.

Flick: "Neuer bizim 1 numaramız"

Hansi Flick, "Manuel Neuer bizim 1 numaramız. Önümüzdeki sezonda da hiçbir şey değişmeyecek" ifadelerini kullandı. Flick'in sözlerinin Neuer'in üzerinde bir etki oluşturacağı yönünde Alman basınında da yorumlar yapıldı.

Bayern ile sözleşme sorunu çözülemedi

Neuer, 2021 senesinde bitecek sözleşmesi hakkında henüz olumlu bir adım atmadı. Neuer de Flick hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Neuer: "Flick takımı çok cesur oynattı"

Tecrübeli eldiven, "En başından beri takım çok cesur ve agresif bir şekilde oynattı. Bu elbette bize uyuyor. Biz kontrolü eline almak isteyen baskın bir ekibiz. En başından beri istediğimiz buydu. Her oyuncuyu ileriye taşımak istiyor. Ben tabi ki takımın çıkarlarını temsil ediyorum. Flick ile de aramızda bir güven bağı var" diye konuştu.

Neuer, 39 yaşına kadar devam etmek istiyor

Neuer, 2025 yılına kadar süren bir sözleşme istiyor. Bayern ise Neuer'in 2025 yılında 39 yaşında olacağını düşünerek daha kısa vadeli bir kontratta ısrarcı. Henüz net bir anlaşma sağlanmış değil.

ALMANYA'DA NEUER'İN DURUMUNU 8 EFSANE İSME SORDULAR. EFSANE KALECİLERİN NEUER İLE İLGİLİ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Senin için hazırladığımız haberler