Nevzat Şakar'dan flaş şampiyonluk sözleri: "Taraftarları havaya sokup..."

17.12.2018 - 17:27 | Son Güncellenme: 17.12.2018 - 20:27

Nevzat Şakar'dan flaş şampiyonluk sözleri: "Taraftarları havaya sokup..."

Trabzonspor Kulübü Eski Asbaşkanı Nevzat Şakar, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu. Bordo-mavili takımın şampiyonluk şansına değinen Şakar, ”2-3 takviye yapılırsa elbette daha iyi yerlerde oluruz. Ama taraftarları şampiyonluk havasına sokup, ondan sonra hayal kırıklığı yaratmamak gerek. Avrupa kupalarına katılmak bence başarılı olduğumuzu gösterir” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Nevzat Şakar’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Maçtan önce beraberliğe razı mısın deseler, razıyım derdim"

Beşiktaş-Trabzonspor maçı heyecanlı ve güzel geçti. Seyirciler için de bizim için de güzel olduğunu düşünüyorum. Maçtan önce bana, ”Beraberliğe razı mısın?” diye sorsalar, razıyım derdim.

"2-2 kötü sonuç değil"

2-0 öne geçen takım skor avantajını koruyabilirdi. Trabzonspor’un kadrosu kısıtlı. Rakip Beşiktaş da hamle oyuncularını oyuna aldı ve üstümüze geldiler. Kazansak daha iyi olurdu. Ama 2-2 kötü bir sonuç değil diye düşünüyorum.

Trabzonspor'un şampiyonluk şansı hakkında ne düşünüyor?

Samimi olarak söylemek istiyorum; Trabzonspor’un şu anki kadrosuyla şampiyonluk havasına hemen girmemesi lazım. Avrupa kupaları için ise ümitliyim. Avrupa’ya gidersek başarılı oluruz. Genç ve deneyimsiz oyuncular var.

"Avrupa kupalarına gidersek iyi bir iş çıkarmış oluruz"

Bu kadroyu korur ve 2-3 takviye yaparsak daha iyi yerlerde oluruz. Şampiyonluk elbette güzel olur. Fakat; taraftarları havaya sokup hayal kırıklığı yaşatmamak gerek. Trabzonspor, Avrupa kupalarına giderse iyi bir iş çıkarmış olur diye düşünüyorum.

"Onur ve Burak kararında geri dönüş olmamalı"

Onur ve Burak kararına saygı duyuyorum. Bundan sonra bu karardan geri dönüş olmamalı. Burak ve Onur inşallah gidecekleri takımda başarılı olurlar. Trabzonspor, bu iki oyuncu kadro dışı kaldıktan sonra başarılı sonuçlar aldı. Doğru. Bu oyuncular, deneyimli oyuncular. Sahadaki varlıkları bile genç oyuncular için bir baskı unsuru olabiliyor.

"Şiddeti her ne olursa olsun doğru bulmuyorum"

Galatasaray mağazasıyla ilgili olayı basından öğrendim. Detaylarını bilmiyorum. Ama her ne olursa olsun şiddeti doğru bulmuyorum. Nedenini çok detaylı incelemedim. Ancak; şiddete ne olursa olsun karşıyım.

Senin için hazırladığımız haberler