Neymar’ın kız arkadaşının evi soyuldu!

Akın Ungan
08.11.2023 - 16:49 | Son Güncellenme: 08.11.2023 - 16:56

Son dakika | Al Hilal'de forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Neymar’ın kız arkadaşı Bruna Biancardi’nin evi çeteler tarafından soyuldu. İşte tüm detayla

Neymar’ın kız arkadaşının evi soyuldu!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Al Hilal takımının Brezilyalı yıldızı Neymar’ın kız arkadaşı Biancardi’nin evi silahlı iki çete üyesi tarafından Salı günü sabah saatlerinde soyuldu. Model ve modacı olan Biancardi, geçen ay Neymar’la birlikte ikinci çocuklarının doğmasının mutluluğunu yaşadı. 

Biancardi evde yoktu ama ailesi iplerle bağlandı!

Biancardi, Brezilya’nın Sao Paulo şehrindeki Cotia’da bir sitede oturuyor. R7’nin haberine göre Biancardi ve kızı Mavie evde değildi. Ama Biancardi’nin ailesi evdeydi ve ev soyulurken annesi ve babası saldırganlar tarafından iple bağlanıldı. R7’nin haberine göre olay esnasında kimse yaralanmadı.

Asıl hedef Biancardi ve kızı Mavie’ydi

Polisler, Neymar’ın kız arkadaşı Biancardi’nin ve kızlarının asıl hedef olduğunu vurguladı ve olayı kaçırma girişimi olarak ele aldıklarını bildirdi.

İlgini Çekebilir
Neymar 1 yıl futboldan uzak kalacak!
Habere Git

Evin dışında biri daha vardı

İki silahlı çete üyesinin yanı sıra, üçüncü bir kişinin de evin dışında gözlem yaptığı belirtildi. Polisler evi gözetleyen üçüncü kişiyi yakalayarak tutukladı. Tutuklanan kişi, polis raporuna göre diğer çete üyelerinin eve girmesine yardım ediyordu.

Neymar sezonu kapattı

Neymar, Ağustos ayında 90 milyon Euro'luk bir bedelle Al Hilal’e transfer olmuştu. Bu yüzden Brezilyalı yıldız Suudi Arabistan’da kalıyordu. Ancak 31 yaşındaki yıldız futbolcu, geçen ay sol dizinin ön çapraz bağını ve menisküsünü yırttıktan sonra bu sezonu kapattığı bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler