N'Golo Kante: "Bir gün Türkiye'de oynamak istiyorum"

Eren Tuncay
09.06.2021 - 10:33 | Son Güncellenme: 09.06.2021 - 14:00

Chelsea'nin Fransız orta sahası N'Golo Kante, Türkiye'yi sevdiğini dile getirdi ve, "Türkiye'de oynamak istiyorum' dedi. İşte detaylar...

N'Golo Kante: "Bir gün Türkiye'de oynamak istiyorum"

Geride kalan sezonda Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Chelsea'nin en önemli oyuncularından biri olan ve bu sezonunun Ballon d'Or adayları arasında ismi geçen N'Golo Kante, Türkiye hayranı çıktı.

Hürriyet gazetesinden İsmail Er'in haberine göre N'Golo Kante, İstanbul'a hayran olduğunu ve ev köftesi, sütlaç, çaya bayıldığını söyledi. İşte Kante'nin sözlerinden öne çıkanlar...

"Türkiye'ye sevgi bağım var"

"Türkiye benim için inanılmaz bir manevi atmosferi olan ülke... Kasımpaşa’daki Koita, Fenerbahçe’de oynayan Nabil Dirar, Erzurumspor’da oynayan Aatif ve birkaç arkadaşım Türkiye’de oynadılar ve çok seviyorlar. Benim de Türkiye’ye inanılmaz sevgi bağım var. Gökhan ile İstanbul’a gelerek camileri gezdim. Özellikle Sultanahmet’te sabah namazında inanılmaz bir huzur ve rahatlık yaşadım. Bu atmosfer anlatılmaz yaşanır... İstanbul tablo gibi. Boğaz’da bir otelde konakladım, büyülendim."

"Burak, Yusuf ve Zeki harikalar"

"Fransa Ligi’ni takip ediyorum. Burak, Yusuf ve Zeki harika birliktelik oluşturdular ve tüm Fransız futbolseverlerin gönlünü çaldılar. Fransa futboluna inanılmaz katkıda bulundular. Umarım daha büyük başarılara ulaşırlar."

"Tatil planımı Türkiye'de yaptım"

"Türkiye’ye tatile geleceğim. Şimdiden heyecanlanıyorum. Arkadaşım Gökhan Çağrıcı ile Antalya, Alanya, Marmaris ve Çeşme’ye gitmenin programını yapıyoruz."

"Bir gün mutlaka Türkiye'de oynayacağım"

"Türkleri ve Türkiye’yi çok seviyorum. Chelsea’de görevim daha bitmedi. Bir gün mutlaka Türkiye’ye gelmek ve futbol oynamak istiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler