Nihat Kahveci: Galatasaray Bayern'e 'Beni zor yenersin' dedi

09.11.2023 - 02:14 | Son Güncellenme: 09.11.2023 - 02:27

Nihat Kahveci, NutSpor Youtube kanalında Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda oynanan Bayern Münih - Galatasaray maçını yorumladı. İşte detaylar…

Nihat Kahveci: Galatasaray Bayern'e 'Beni zor yenersin' dedi

AJANSSPOR-HABER

NutSpor Youtube kanalında temsilcimiz Galataray’ın Bayern Münih’e 2-1 mağlup olduğu maçı yorumlayan Nihat Kahveci, “Galatasaray, Bayern Münih’e çok fırsat vermedi. Verdiğinde de Muslera, Abdülkerim ve Sanchez defansif anlamda görevlerini çok iyi yaptı” dedi. 

"Bakıyorsun 5 gol yedin 2 gol attın"

Galatasaray’ın Bayern Münih’e karşı oynadığı iki maçıda değerlendiren Kahveci, temsilcimizin çok iyi oynadığını vurguladı ve “Bayern Münih’e karşı bundan daha iyi bir oyun oynayamazsın… Hem içerde, hem dışarda. Ama bakıyorsun, 5 gol yedin, 2 tane de gol attın” açıklamasını yaptı. 

"İnce bir çizgi, mutluluktan mutsuzluk"

Temsilcimizin yediği ilk golde Victor Nelsson’un goldeki hatasına değinen eski futbolcu, “Ya Nelsson, o basit hatayı yapmasan maç 1-1 bitecek düşün. Bu kadar ince bir çizgi, mutluluktan mutsuzluk” ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Aslan'ın gücü yetti, nefesi yetmedi!
Habere Git

"Yeniliyorsan böyle yenil"

Yorumcu Nihat Kahveci, Galatasaray’ın iki maçtada çok iyi oynadığını vurgularken sözlerine şöyle devam etti: “Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Yeniliyorsan, Almanya’da Bayern Münih’in stadında böyle yenil.” 

"Davies'e ikinci sarı kart nerede"

İlk yarıda sarı kart gören Alphonso Davies’in ikinci yarıda Barış Alper Yılmaz’a yaptığı faulde, hakemin kartına başvurmamasını eleştiren eski milli futbolcu, “Davies’in faulünü verdi hakem ama ikinci sarı kartı nerede? Çalmasa bir şey demicem ama çaldı çok enteresan” dedi. 

"İlk maç akıllara gelecekti"

Temsilcimizin ilk yarıdaki kaçan pozisyonlarına değinen Nihat Kahveci, Galatasaray ilk yarıda 1-0 önde girseydi var ya Tuchel ve Bayern’li oyuncular titreyecekti. Çünkü ilk maç akıllarına gelecekti” şeklinde konuştu. 

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: Okan Buruk'un oynattığı futbolu Türkiye'de oynatan olmadı
Habere Git

"Zaha, Ziyech, Kerem ve Icardi'yi göremedik"

Maç genelinde ofansif anlamda Galatasaray’ın üretkenlik anlamında eksik olduğunu söyleyen Kahveci, “İlk yarının sonlarında hücum olarak etkili oynadık ama Zaha, Ziyech, Kerem ve Icardi’yi göremedik” dedi. 

"Galatasaray'a helal olsun"

Galataray’ın Bayern Münih’e karşı oynadığı iki maçtaki oyununu beğendiğini söyleyen eski milli oyuncu, “Gururluyum, çünkü Bayern ligde rakibine 8 attı sonra gitti Dortmund’u parçaladı ama Galatasaray dediki ‘Beni yenersin ama zor yenersin’. Valla helal olsun Galatasaray’a cesaretli oynadı” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler