Nihat Özdemir 2. operasyon için düğmeye basıyor!

09.10.2020 - 12:13 | Son Güncellenme: 09.10.2020 - 12:18

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, ikinci operasyon için yeniden düğmeye basmaya hazırlanıyor. Peki kimlerin görevine son verilecek? İşte o isimler...

Nihat Özdemir 2. operasyon için düğmeye basıyor!

Erdal CÖMERT-AJANSSPOR

Özdemir, ilk olarak Ajansspor'un Şubat ayında duyurduğu yaklaşık 30 kişiyle kurumun yollarını ayırmıştı. TFF Başkanı, yine Ajansspor'un haberini yaptığı ikinci bir işten çıkarma operasyonu için de hazırlık yapmış ancak pandemi nedeniyle geçici olarak rafa kaldırmıştı.

İlk olarak 2 kişiyle başladı

Aslında Özdemir, yaklaşık 40 kişiyi kapsaması beklenen ikinci dalga için düğümeye bu ayın başında kısmen bastı. 

TFF Mali İşler Direktörü Özkan Kılık ve TFF Kulüp Lisans ve Fair Play Komitesi Müdürü İdil Cem ile yollar ayrıldı.

Üst düzey yöneticiler var

Yolların ayrılması beklenen isimlerin yer aldığı listede Futbol Hizmetlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Temsilci İşleri Direktörü Baki Şahin, Profesyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık, Tesisler ve Yatırım Direktörü Alpaslan Kavas, Futbol Yönetim Sistemi Müdürü Bayram Kaya, Uluslararası Etkinlikler ve Dış İlişkiler Müdürü Buğra İmamoğlu, Stadyum ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem, Milli Takımlar Müdürü Hüseyin Coşkun ve Satın Alma Müdürü Ekrem Atıf Orhan gibi TFF'nin üst düzey profesyonelleri de yer alıyor.

İkinci işi olanlar da gidecek

Bunun dışında kurumda danışman olarak yer alan bazı gazetecilerle çeşitli birimlerde görev yapan ancak TFF dışında çalışan bazı isimlerle de yolların ayrılması bekleniyor.

TFF insan kaynakları kurallarına göre kurumda çalışanlar başka bir kurumda ücretli şekilde çalışamıyor.
Senin için hazırladığımız haberler