Niko Kovac sürprizi! 1,5 yıllık teklif yapıldı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Fransız basını, siyah beyazlıların Monaco'dan gönderilen Hırvat teknik adam Niko Kovac'a teklif yaptığını iddia etti.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Önder hocamızla yola devam ediyoruz" açıklamasını yapsa da, Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi.

Fransız medyası, Monaco'nun Niko Kovac'ı görevden almasını fırsat bilen son Beşiktaş'ın, Hırvat teknik adamla çok hızlı bir görüşme gerçekleştirdiğini ve Niko Kovac'a 1.5 yıllık teklif sunduğunu iddia etti.
Fotomaç'ın Fransız basınından derlediği haberde, Beşiktaş'ın Kovac'a sunduğu 1.5 yıllık teklif karşılığında önerdiği rakamın, Monaco'dan aldığı (Senelik 4 milyon euro) ile kıyaslanamayacak kadar düşük olduğunu belirtildi.
Hırvat teknik adam 2023 yılına kadar başka bir takımla anlaşmazsa Monaco kulübü yaklaşık 6 milyon euro daha ödeyecek. Beşiktaş'ın bu 1.5 yıllık süreçte Kovac'a ödeyeceği rakam Monaco'yu tazminattan kurtarabilir.

50 yaşındaki Hırvat çalıştırıcı Monaco'nun başında bu sezon 30 maça çıkarken, 14 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 yenilgi ile 1.70 puan ortalaması tutturdu.
Kariyerinde Hırvatistan Milli Takımı'nı da çalıştıran Kovac, RB Salzburg, E. Frankfurt ve Bayern Münih takımlarında Teknik direktör olarak görev yaptı. Bayern ile Almanya şampiyonluğu da yaşayan tecrübeli teknik adam, iki kez Almanya Kupası'nı bir kez de Almanya Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.
