Beşiktaş'ta Welinton, N'Koudou ve Serdar Saatçı Açıklama Yaptı

Akın Ungan
01.05.2022 - 18:26 | Son Güncellenme: 01.05.2022 - 18:42

Süper Lig'de Kayserispor karşısında 3-2 kazanan Beşiktaş'ta futbolculardan Welinton, Serdar Saatçı ve Kevin N'Koudou açıklama yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Welinton, N'Koudou ve Serdar Saatçı Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi 3-2 kazanan Beşiktaş'ta futbolculardan Welinton, Serdar Saatçı ve Kevin N'Koudou açıklamalarda bulundu.

N'Koudou: "İnanılmaz reaksiyon gösterdik"

Oyuna girdikten sonra maçın kaderini değiştiren Kevin N'Koudou, şunları söyledi: "Sahadaki performans çok önemli bir durum. Sezonun bitmediğini biliyoruz. Bugün de geriye düşmemize rağmen iyi bir reaksiyon gösterdik. Geçen hafta bunu gösterememiştik. Kötü kaybetmiştik. Bu hafta geriden inanılmaz geldik, inanılmaz reaksiyon gösterdik."

"Hocamız için, taraftar için, kulübümüz için gerçekten hep yapmamız gereken şeyi yaptık. Bunu başından beri yapmamız gerekiyordu."

"Hocamız en iyi ilk 11'i kurar"

"Tabii ki hocamız en iyi ilk 11'i kurar. Her zaman karar onun olacaktır. Bu sezon maalesef sakatlık yüzünden kötü bir sezon geçirdim. Zor bir sakatlıktan geri dönmek kolay olmuyor. Artık döndüm. Performansımı yükseltmeye başladım."

"İlk 11'de de olsam kenarda da olsam ben her zaman Beşiktaş için hocamın istekleri doğrultusunda en iyisini verecek bir oyuncuyum."

Serdar Saatçı: "Golü aileme ve çok sevdiğim kişiye armağan ediyorum"

Kayserispor karşısında maçın 50. dakikasında Süper Lig'deki ilk golünü atan Serdar Saatçı ise şöyle konuştu: "Sadece mutluyum. Golü aileme ve çok sevdiğim kişiye armağan etmek istiyorum."

"Formayı verirse biz oynarız"

"İçimde çok fazla bir duygu yok ama bu golü Beşiktaş için attığım için mutluyum. İnşallah daha nicelerini atarım. Beşiktaş taraftarı için Allah razı olsun. Benden desteklerini esirgemediler. Takdir hocanındır. Formayı verirse biz oynarız."

Welinton: "Penaltıda faul var"

Beşiktaş'ın başarılı stoperi Welinton ise şu ifadeleri kullandı: "İlk yarı çok iyi değildik, rakibimizin 1 ya da 2 pozisyonu var. Ben, penaltıda bir faul olduğunu düşünüyorum. Hocamız bize devre arasında nasıl oynamamız gerektiğini söyledi. Biz de ikinci yarı çok iyi bir reaksiyon gösterdik. Çok uğraştık, çok hak ettik. Takım ruhu göstererek maçı çevirmesini bildik."

"Bu bir sorun değil"

"Defansın arkasına atılan uzun toplar normal aslında. Rakiplerin bize karşı uzun toplar atmasını normal görüyorum. Çünkü biz hücum oynayan bir takımız. Ama bugün daha iyi ve konsantreydik. Bu sorunları her gün hocamızla beraber çalışarak çözümler arıyoruz. Bu galibiyet bile bizim ne kadar istekli olduğumuzu gösteriyor. Bu bir sorun değil. Bunu biraz daha konsantrasyon ile çözebileceğimizi düşünüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler