Noel tatili zehir oldu, Kasımpaşa'yı eleştirdi: "Başka ülkede futbol oynamak..."

25.12.2020 - 11:31 | Son Güncellenme: 25.12.2020 - 11:39

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile sözleşmesi devam eden ve Sarpsborg'a kiralık gönderilen Tobias Heinzt, ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalar yaptı. Futbolcu, Kasımpaşa'nın kendisini aradığını ve tatilinin zehir olduğunu söyledi. Futbolcu, Kasımpaşa'nın kendisiyle devam edip etmeyeceği konusunda şüpheci yaklaşıyor. Heintz Kasımpaşa'da kalacak mı, transfer teklifleri aldı mı? İşte yanıtı...

Noel tatili zehir oldu, Kasımpaşa'yı eleştirdi: "Başka ülkede futbol oynamak..."

AJANSSPOR-HABER

Tobias Heintz 2019 yılı devre arası transfer döneminde Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’ya transfer olmuştu. Futbolcu, İstanbul ekibinde umduğunu bulamadı ve eski kulübü Sarpsborg’a kiralık olarak gönderildi. Heintz, Kasımpaşa’ya geri mi dönecek? Futbolcudan bu konu hakkında açıklamalar geldi. Detaylar haberimizde…

Kasımpaşa’da umduğunu bulamadı

22 yaşındaki Norveçli orta saha oyuncusu 2019’da Kasımpaşa’da 11 maçta 11 maçta 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. Kasımpaşa’da geçirdiği dönemde hem beklentileri tam karşılayamadı hem de umduğu ortamı bulamadı.

Kasımpaşa, futbolcuyu geri çağırdı

Eski takımı Sarpsborg’a kiralık giden futbolcuya Kasımpaşa’dan geride bıraktığımız günlerde haber geldi. Kasımpaşa, futbolcunun 4 Ocak’ta oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi İstanbul’a dönmesi gerektiğini bildirdi.

Noel hayalleri yıkıldı

Kasımpaşa’dan gelen telefon futbolcunun noel hayallerini yıktı. Kasımpaşa, pazartesi günü haber verdiği futbolcunun uçağını 1 gün sonra ayarladı. Böylece futbolcunun Moss’taki evinde geçirmeyi planladığı Noel hayalleri son buldu.

Kasımpaşa’yı eleştirdi

Norveçli futbolcu, Sarpsborg ile sözleşmesinin 31 Aralık tarihine kadar sürdüğünü, normal şartlarda evinde kalmasının doğal olduğunu hatırlattı ve Kasımpaşa yönetimini eleştirdi.

“Başka ülkede futbolcu olmak böyle bir şey!”

Tobias Heintz, “Böyle bir şey olacağını düşünmediğim için Noel ve Noel arifesi boyunca evde olmayı planlamıştım. İstanbul’da iki kez koronavirüs testine tabii tutulacağım ve daha sonra takımla antrenmanlara başlayabileceğim. Başka ülkede futbolcu olmak böyle bir şey! Noel tatili benim için yok. Ama artık bunun hakkında pek düşünmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

“6 aydaki performansım etkili olmuş olabilir”

Ülkesinin basınına konuşan futbolcu, ”Geçen sefer açıkçası adil bir şekilde forma şansım olmadı. Teknik direktörümüz ile konuştum. Bana şans verme konusundaki arzusunu dile getirdi. Son 6 ayda oynamam sanırım bu gelişmede bana yardımcı olan etken” diye konuştu.

Kasımpaşa'nın uzun vadeli düşündüğüne inanmıyor

Orta saha oyuncusunun Kasımpaşa ile olan 1,5 yıllık sözleşmesi dikkat çekiyor. Fakat; futbolcu kulübün planının kendisiyle uzun vadeli olmadığı yönünde. Öte yandan Norveç basınında çıkan haberlerde futbolcunun şans bulması halinde hayalini kurduğu büyük bir lige gitmesinin mümkün olacağı belirtildi ve bu konuda Alexander Sörloth’un örnek olabileceği vurgulandı.

“Hayali İspanya’da oynamak”

Tobias Heintz, “Benim hayalim İspanya’da oynamak. Çünkü bana çok yakışır. Ocak ayında bununla ilgili bazı olasılıklardan bahsedildi. Doğrudan temas yok ama aracılar vasıtasıyla transfer önerileri söz konusu” dedi.

Heintz’ın performansı

2018-19 sezonunda Kasımpaşa’da 10 maçta forma giyen ve skor üretemeyen futbolcu, geçen sezon da 11 maçta 1 gol 1 asist üretti. Heintz, kiralık oynadığı Sarpsborg ekibinde ise 14 maçta 2 gol 2 asistlik katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler