N'Sakala'dan dikkat çeken hamle

06.07.2020 - 18:37 | Son Güncellenme: 06.07.2020 - 18:39

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Alanyasporlu Fabrice N'Sakala'dan sosyal medyada kulübün hesabını takipten çıktı. Alanyaspor da karşılık verdi.

Beşiktaş'a transfer olması beklenen N'Sakala Alanyaspor'un Instagram hesabını takipten çıkardı. Alanyaspor Kulübü de Kongolu futbolcuyu takipten çıktı.

Hasan Çavuşoğlu'ndan N'Sakala tepkisi

Öte yandan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu Beşiktaş'a tepki göstererek, "N'Sakala ile daha önce üç kez görüşme yaptık ve son görüşmenin ardından futbolcumuz bizim teklifimizi kabul etti. Futbolcumuza Beşiktaş yönetimi tarafından bizim anlaşmaya vardığımız rakamın üzerinde bir teklif yapıldı ve maalesef aklı çelindi" ifadesini kullanmıştı.

Ahmet Nur Çebi ne demişti?

Bu arada Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Serbest olan birçok futbolcuyla görüşüyoruz. N'Sakala da bunlardan biri olabilir. Ama önceliği Alanyaspor'dadır. Onlar da elini çabuk tutsunlar. Yarın öbür gün anlaşırsak kimse birbirine gönül koymasın. Bunu sadece N'Sakala için söylemiyorum genel söylüyorum. Çünkü Alanyaspor Başkanı'nın geçtiğimiz günlerde yanlış bir söylemi oldu. Futbolcuları ellerinin altında. Oturup anlaşsınlar. Şu an anlaştığımız bir oyuncu yok" demişti. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler