Nunez’den Kafa Yemişti Şimdi İse Ölüm Tehditleri Alıyor

Ali Bozkurt
17.08.2022 - 00:27 | Son Güncellenme: 17.08.2022 - 00:34

Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace’in oyuncusu Joachim Andersen’a gelen ölüm tehditleri sonrası lig harekete geçti. İşte detaylar…

Nunez’den Kafa Yemişti Şimdi İse Ölüm Tehditleri Alıyor

AJANSSPOR HABER

İngiliz Futbol Ligi (Premier League) ekiplerinden Crystal Palace’in Danimarkalı futbolcusu Joachim Andersen’ın Liverpool taraftarlarından aldığı ölüm tehditleri Premier Lig yetkililerini harekete geçirdi. 

Kazanan olmadı

Dün Premier Lig ekiplerinden Liverpool ve Crystal Palace’in Liverpool’daki Anfield Stadyumu’nda karşı karşı geldiği maçta misafir takım Crystal Palace, Wilfried Zaha’nın 32. dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçmişti. Maçın 61. dakikasında ise Luis Diaz fileleri havalandırarak maçın skorunu 1-1 olarak belirlemişti. 

Maçta gerginlik yaşadılar

Liverpool ve Crystal Palace’in berabere kaldığı maçta en çok dikkat çeken şey ise Liverpool oyuncusu Darwin Nunez ve Crystal Palace’in Danimarkalı futbolcusu Joachim Andersen arasında yaşanan gerginlik olmuştu. Andersen’in Nunez’e karşı yaptığı ataklara stadyumdaki taraftarlar tepki gösterirken Nunez rakibini kendinden uzaklaştırmak için kafasını arkasındaki Andersen’a doğru uzatmış ama herhangi bir temas yaşanmamıştı. Maçın 57. dakikasında ise iki rakip oyuncu arasındaki gerginlik iyice arttı ve Nunez kafası ile Andersen’ın çenesine vurdu.

3 maç ceza alabilir

Danimarkalı oyuncuya yaptığı müdahale ile maçın 57. dakikasında kırmızı kart gören Darwin Nunez’in bu hareketinden dolayı 3 maç ceza alması bekleniyor. 

Ölüm tehditleri alıyor

Maçta Uruguaylı oyuncu Darwin Nunez’e yaptığı ataklar yüzünden stadyumdaki Liverpool taraftarlarından tepki gören Joachim Andersen Liverpool taraftarlarından ölüm tehditleri aldığını açıkladı. Instagram üzerinden yaptığı açıklamada Instagram ve Premier Lig’i konu hakkında bir şeyler yapmaya davet eden Danimarkalı futbolcu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: ‘’Dün geceden beri bu tarz 300 ya da 400 kadar mesaj aldım. Bir takımı desteklediğinizi anlıyorum ama biraz saygılı olun ve internette bu kadar sert olmayı bırakın. Umarım Instagram ve Premier Lig bu konuda bir şeyler yapar.’’

Tehditleri yayınladı

Paylaşımında kendisine ve ailesine gelen tehditleri de yayınlayan Danimarkalı futbolcunun paylaştığı bazı tehditlerden bazıları ise şu şekilde:
‘’S****r git! Seni ve aileni öldüreceğim.’’
‘’Sen tam bir rezilsin. Maçta kendini yere attın ve umarım Londra’ya dönüş yolunda uçağın düşer.’’

‘Gerçekten aptalcaydı’

Maç sonrası İskandinav medya kuruluşu Viaplay’e konuşan Joachim Andersen maçta Darwin Nunez ile yaşadığı gerginlik hakkında şunları söylemişti: ‘’ "Bütün oyun boyunca ona çok yakın oldum ve onu çok sinirlendirdim. Ona karşı iyi iş çıkardım. Sanırım bu yüzden bana kızdı. İlk olarak bana kafasını savurdu ama ve ben de ona bunu yapmaması gerektiğini söyledim. Ona kızgındım. Sonra tekrar yaptı ki bu bence gerçekten aptalcaydı.’’

Premier Lig harekete geçti

Liverpool ve Crystal Palace arasındaki maça Nunez ve Andersen arasındaki gerginlik damgasını vurmuştu. Danimarkalı futbolcu Joachim Andersen’ın maç sonrasında kendisine ve ailesine gelen ölüm tehditlerini paylaşması üzerine ise Premier Lig’in olayla ilgili Crystal Palace ile temasa geçtiği belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler