Nuri Şahin'e 'Çifte Şok'

Ali Bozkurt
08.01.2022 - 00:06 | Son Güncellenme: 08.01.2022 - 08:52

Transfer tahtasını açtırmaya çalışan Antalyaspor, Nuri Şahin'in raporu doğrultusunda Bodo Glimt'ten Marius Lode ve Spartak Moskova'dan da Jorrit Hendrix'e teklifte bulunmuştu.

Nuri Şahin'e 'Çifte Şok'

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig ara transfer döneminde transfer tahtasının açılmasını bekleyen Antalyaspor'da teknik sorumlu Nuri Şahin, iki ismi işaret etti. Nuri Şahin'in raporu doğrultusunda Bodo Glimt'ten Marius Lode ve Spartak Moskova'dan da Jorrit Hendrix'e teklifte bulunmuştu. 

Jorrit Hendrix’in menajeri konuştu


Kulübü Spartak Moskova ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Jorrit Hendrix, geçen sezon Rus kulübünde fazla forma şansı bulamamasına karşın ayrılmaya sıcak bakmadı.

Hollandalı futbolcu adına açıklamada bulunan Menajeri Fulko van Couperin, transferin söz konusu olmayacağını ve futbolcunun Spartak Moskova'da kalmaya devam edeceğini vurguladı.

2021'in Ocak ayında Hollanda devi PSV Eindhoven'dan 500 bin Euro bonservis bedeliyle transfer olan Jorrit Hendrix, geçtiğimiz sezon Rusya Ligi, Şampiyonlar Ligi Elemeleri ve UEFA Avrupa Ligi'nde 11 maça çıktı.

Nuri Şahin, Marius Lode transferini çok istemişti

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri şahin, 2017 yılından bu yana formasını giydiği Norveç'in Bodo Glimt takımıyla olan sözleşmesi 31 Aralık 2021 itibariyle sonuçlanan Marius Lode'nin kırmızı beyazlı kulüp ile anlaşmasını çok istediği öğrenildi.

Görüşmelerin ardından kırmızı beyazlı kulübün 28 yaşındaki futbolcu ile anlaşamadığı ve transferini rafa kaldırdığı belirtildi.

Serbest oyuncu pozisyonundaki başarılı stoper, 2 kez Norveç Milli Takım formasını da giyerken, 12 Aralık'ta tamamlanan Norveç Ligi'nde geçen sezon 24 maçta yer aldı. Şampiyonlar Ligi Elemeleri ve Konferans Ligi'nde bu sezon 14 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, skora katkı sağlayamadı.

Antalyaspor transfer engeli kalkacak mı?


Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor diğer yandan transfer tahtasının açılması için eski futbolcusu Aatif Chahechouhe ile anlaşma zemini arıyor. CAS kararı sonrasında 1.2 milyon euro alacaklı duruma geçen Faslı futbolcu ile kırmızı beyazlı kurmayların pazarlık halinde olduğu öğrenildi.

Antalyaspor’un transfer çalışmaları devam ediyor


Antalyaspor’da Nuri Şahin’in raporu doğrultusunda en az 3 futbolcu transfer edilmesi bekleniyor. Kırmızı beyazlı kulübün stoper, orta saha ve kanat forvet arayışı devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler