Anthony Nwakaeme Sustu, Trabzonspor Durdu

Salim Manav
05.04.2022 - 11:09 | Son Güncellenme: 05.04.2022 - 14:36

Trabzonspor’un bu sezonki başarısında büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme'nin son iki maçtaki formsuzluğu skora da yansıdı. Bordo-mavililer, Çaykur Rizespor’a kaybederken, Beşiktaş karşılaşmasında da iki puan bıraktı. Detaylar haberimizde...

Anthony Nwakaeme Sustu, Trabzonspor Durdu

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor en yakın rakibinin 13 puan önünde adım adım şampiyonluğa ilerlese de son iki maçtaki kayıplar gözden kaçmadı. Önce Çaykur Rizespor mağlubiyeti, ardından da Beşiktaş beraberliğinde öncelikli faktörün Nwakaeme’nin formsuzluğu olduğu rakamlara yansıdı.

Rize ve Beşiktaş maçında sınıfta kaldı

Skorer'in haberine göre; son iki maçtan önceki 23 karşılaşmada 11 gol, 10 asistle yıldızlaşan Nijeryalı yıldız adeta frene bastı. Karlı sahada oynanan Çaykur Rizespor mücadelesinde 78 dakika sahada kaldı.

Tecrübeli futbolcu söz konusu karşılaşmada 41 kez topla buluşmasına rağmen rakip kaleye bir şut bile atamadı. Nwakaeme girdiği 6 ikili mücadelenin 3’ünü kazanarak savunmada da sınıfta kaldı.

İlgini Çekebilir
Şahan Gökbakar: "Tüm rakamlar Trabzonspor'un şampiyonluğunu gösteriyor"
Habere Git

İkinci yarıda oynamadı 

33 yaşındaki futbolcu ayağındaki ağrı nedeniyle Beşiktaş maçında da ilk yarıda görev yapabildi. Yerini Cornelius’a bırakan bordo-mavili oyuncu bu müsabakada da adeta yokları oynadı.

Zorlu karşılaşmada 27 kez topla buluşan Nwakaeme, 13 pas denemesinde %76,9 isabet oranıyla beklentilerin altında kaldı. Bu maçta da rakip kaleye şut atmada suskun kalan Nijeryalı yıldızın tek yaptığı olumlu hareket ise verdiği şut pası oldu.

Senin için hazırladığımız haberler