O pozisyona çıldırdı!

22.02.2019 - 08:18 | Son Güncellenme: 22.02.2019 - 11:18

O pozisyona çıldırdı!

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında deplasmanda Portekiz’in Benfica takımı ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılarak kupaya veda etti.

Kasımpaşa'dan transfer edilen Mbaye Diagne ise yaptığı hatalarla Fatih Terim'i çıldırttı.

Sarı Kırmızılı ekip, son maçına göre ilk 11’de 3 değişiklikle sahaya çıktı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçen hafta Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa’yı 4-1 yendikleri maçta ilk 11’de başlayan Selçuk İnan’ı yedeğe çekerken, Benfica karşısında bu futbolcunun yerine Badou Ndiaye’yi tercih etti.
Sarı kırmızılı takımda UEFA’ya gönderilen listede yer almayan Emre Taşdemir’in yerine Nagatomo, sakatlığı bulunan Martin Linnes’in yerine de Mariano ilk 11’de forma giyen diğer futbolcular oldu.
Galatasaray maça Muslera, Nagatomo, Marcao, Luyindama, Mariano, Donk, Ndiaye, Onyekuru, Belhanda, Feghouli, Diagne ilk 11’i ile maça başladı.
Öte yandan Luz Stadı’ndaki karşılaşmada sarı-kırmızılı taraftarlar kendilerine ayrılan tribünü doldurdu.

Fanatik'in haberine göre Galatasaray'ın suskun golcüsü Diagne, Fatih Terim'in hışmına uğradı.

Fatih Terim, ilk olarak 27. dakikada saha kenarına kadar gelerek Diagne'yi, sert bir dille uyardı ve daha çok pres yapmasını istedi.
Terim'in çıldırdığı asıl pozisyon ise 36. dakikada gerçekleşti. Diagne'nin kaptırdığı pozisyonun ardından çıldıran Terim, Senagalli futbolcuya sert tepki gösterdi.

Öfkeyle kulübeye dönen Terim, Sinan Gümüş'ü ısınmaya yolladı.

Senin için hazırladığımız haberler