O yazıyı yalanladı: "Bana da Galatasaray'a da zarar verir"

22.10.2020 - 10:43 | Son Güncellenme: 22.10.2020 - 10:47

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Milliyet gazetesi yazarı Attila Gökçe'nin kendisiyle ilgili yazdığı yazıyla ilgili açıklama yaptı. Attila Gökçe de Cengiz'in, Fatih Terim, transfer, Falcao ve seçim konusu hakkında söylediği söylenen sözler gündem olan o yazı için özür diledi, düzeltme yayınladı.

O yazıyı yalanladı: "Bana da Galatasaray'a da zarar verir"

AJANSSPOR-HABER

Spor yazarı Attila Gökçe, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in bir dostuyla yaptığı sohbeti köşesine taşımıştı. Gökçe, Galatasaray’ın 1 numaralı ismiyle ilgili köşesinde yer verdiği sözlerin yanlış ve eksik aktarıldığını belirterek özür diledi.

Attila Gökçe, Mustafa Cengiz yazısıyla ilgili özür diledi

Milliyet gazetesi yazarı Attila Gökçe, 22 Ekim 2020 Perşembe günü yazdığı yazıyla ilgili olarak, “Galatasaray Başkanı Sayın Mustafa Cengiz’in bir yakınıyla sohbetinden edindiğim notları gazetecilik heyecanıyla yazıya dönüştürdüm. Sayın Cengiz, üzüntüyle yaptığı konuşmalardan bazı bölümlerin abartılarak, yanlış ve eksik bilgilerle aktarıldığını söyledi” ifadelerine yer verdi.

Mustafa Cengiz: ”Beni de camiamızı da yıpratır”

Mustafa Cengiz konuyla ilgili olarak Attila Gökçe’ye, “Ben böyle bir demeç vermem. Sohbetimin, bir duyumla hatalı ve eksik biçimde yayınlanması beni de camiamızı yıpratır” dedi. Gökçe, söz konusu yazıyla ilgili düzeltme yaptı ve özür diledi.

Falcao konusu tepki çekmişti

Senin için hazırladığımız haberler