"Ödemeleri TL ile yapacağız"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Gümüşdağ sezon sonu hedefini açıkladı

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

"Ödemeleri TL ile yapacağız"
AJANSSPOR
Kulüpler Birliği ve Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programına önemli değerlendirmelerde bulundu.
Dolar kurundaki yükselişin ardından Medipol Başakşehir'in ödemelerini TL üzerinden yapma kararını açıklayan Gümüşdağ, "Ülkemiz hassas bir süreçten geçiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız'dan da böyle bir çağrı var. Böyle bir durumda duyarsız kalmamızın çok doğru olmayacağını düşünüyorum. Biz Medipol Başakşehir Kulübü olarak 1 Aralık 2016 tarihi itibariyle kulüp içinde ödemeleri TL ile yapacağız. Medipol Başakşehir'in öncülük yapmasını arzu ettim ve herkesin rızasıyla bu kararı aldık. Temenni ederim ki diğer kulüplere de emsal teşkil eder. Bugün liglerde yabancıların çoğunun euro ve dolarla anlaşması var. Özellikle yerli oyuncuların dolar ve euro üzerinden sözleşme yapmasının çok doğru olduğunu düşünmüyorum." dedi.
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın 2 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Başakşehir'in şampiyonluk hedefi ile ilgili de konuşan Göksel Gümüşdağ henüz iddialı söylemler için erken olduğunu dile getirdi:
"Daha ligin 13. haftası bitti. Önümüzde 20-21 hafta var. Biz diğer takımlar gibi şampiyonluk tecrübesi yaşamadık. 13. haftadan bunların telaffuz edilmesi çok erken olur. Biz 2.5 yaşındayız. 2 yıldır ilk 4'e girdik. Bu sene 3. bitirmek, 2. bitirmek istiyoruz. Hedefsiz bir takım değiliz. Her sene ligi daha iyi bir yerde bitirmek istiyoruz."
Göksel Gümüşdağ ayrıca transfer haberleriyle gündeme gelen Edin Visca ve Cengiz Ünder ile ilgili hiçbir teklifin olmadığını söyledi.




