Ödübek, Zengin'i bombaladı

02.05.2015 - 15:54 | Son Güncellenme: 02.05.2015 - 15:54

Kartalspor 2. Başkanı Mustafa Ödübek, Özgür Zengin için sert ifadeler kullandı ve "Gitsin Göztepe'nin kapısını beklesin" dedi.

Haber: Mustafa Yaşar
Kartalspor teknik direktörü Özgür Zengin'in "Şampiyon Göztepem" paylaşımı ve ardından medyaya yönelik söylem ve eylemlerine ilk tepki Kartalspor 2.Başkanı Mustafa Ödübek'ten geldi.

Zengin'in davranışlarının kabul edilir olmadığını söyleyen Ödübek, "Geçmişte Kartalspor'da ki alt yapı görevinden ayrılırken ve bu sezon başı göreve gelirken de camiamıza yakışmayan davranışlar da bulunan Özgür Zengin çok istiyorsa gitsin Göztepe'nin kapısında beklesin. O paylaşımının gereğini yapsın. Bize ayak diremesin. Zengin Göztepe camiasına bu kadar şirin gözükmeye çalışana kadar keşke Kartalspor camiası ve futbolcularına kendini sevdirseydi" dedi. 

"Hiç bir futbolcu kendisini sevmiyor ve istemiyor"
Bugün yeni sezon için hangi futbolcumuzla görüşsek "Zengin varsa biz yokuz" diyor, şeklinde konuşan Mustafa Ödübek, "Duyuyor ve biliyorum ki Kastamonuspor ile görüşmüş hatta anlaşma noktasına gelmiş. Daha şimdiden gelecek ayların ödemesini yaptığımız çalışanımızın bu sezon hedeflerinin hiç birine ulaşamamışken, "Göztepem" demesinin, futbolcularımızın kendisini istememesinin, görevi kamuoyunu bilgilendirmek olan medya mensubuna davranışlarının bence kabul edilir bir tarafı yok." dedi.

"Gidecekse gitsin"
Açıklamalarını "Özgür Zengin için geçmişte ne söylediysem bugün haklı çıkmış olduğumu görmekten dolayı üzgünüm" diyerek sürdüren Ödübek, Zengin'in Kartalspor'dan ayrılmak için her şeyi yaptığını ancak bir yandan da koltuğuna sıkı sıkı yapışmış hal ve tavırlar sergilediğini ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler