Fenerbahçe, Adana Demirspor Maçının Hakemi Ali Palabıyık'a İsyan Etti

Akın Ungan
03.02.2023 - 00:39 | Son Güncellenme: 03.02.2023 - 00:52

Fenerbahçe, Adana Demirspor maçında hakem Ali Palabıyık'ın kararlarına isyan etti. Sivasspor-Galatasaray maçındaki "ofsaytımsı" sözüne gönderme yapıldı.

Fenerbahçe, Adana Demirspor Maçının Hakemi Ali Palabıyık'a İsyan Etti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, zorlu deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Mücadeleye hakem Ali Palabıyık'ın kararları damga vurdu. Tempolu ve seyir zevki yüksek olan maçın ardından en çok konuşulan kişi hakem oldu. Fenerbahçe, isyan bayrağı açtı.

Fenerbahçe isyan bayrağı açtı

Fenerbahçe'de maçın sonunda basın mensuplarının karışısına çıkan Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki açıklamalarda bulundu. Başkan Vekili Erol Bilecik de hakem kararları hakkında konuştu. Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabı isyan bayrağını açarak bir paylaşımda bulundu.

"Bu sezon bitecek ama böyle bitmeyecek"

Fenerbahçe, maç sonunda Jorge Jesus'un kırmızı kart gördüğü pozisyonu paylaştı. Sarı-Lacivertliler bu paylaşıma büyük harflerle not düştü. Paylaşımda, Sivasspor-Galatasaray maçında yaşanan VAR konuşmasında "Ofsaytımsı" sözü ve Galatasaray yöneticisi Erden Timur'un "Bu ligi bitirtmeyiz" ifadesi hatırlatıldı.

İlgini Çekebilir
Selahattin Baki: "Palabıyık operasyon için gelmiş"
Habere Git

Fenerbahçe, "OFSAYTIMSI İLE BAŞLAYAN SÜREÇ “ELİMSİ” İLE DEVAM ETTİ! BU SEZON BİTECEK AMA BÖYLE BİTMEYECEK!" ifadelerini kullandı.

"Bozacağız oyunlarını!"

Fenerbahçe, açıklamanın devam eden bölümünde ise şunları kaydetti: "VAR’I HAKEMİ, MHK’SI RAKİPLERİ… KURULAN İTTİFAKLARI, BOZACAĞIZ OYUNLARINI!"

İlgini Çekebilir
Ali Palabıyık'ın düdüğü astırılıyor mu? Erol Bilecik'ten flaş paylaşım
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler